Facebook Twitter

Nieuws

Let op: oplichters in uw wijk!

Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat er bij huurders wordt aangebeld door bedrijven die zeggen uit naam van Trivire een product te verkopen. Maar wij verzekeren u dat Trivire nooit aan dit soort activiteiten meewerkt.

Op dit moment krijgen wij meldingen binnen van huurders dat zij worden benaderd door het bedrijf Hollandse Tapijt Centrale. Zij bieden u voordelige tapijten aan en zeggen dit te doen namens Trivire. Dit is dus niet waar! Wij raden u dus aan hier niet op in te gaan.

Wordt er bij u ook wel eens aangebeld door een bedrijf dat zegt uit naam van Trivire een product aan te bieden? Geeft u dan aan dit bedrijf aan dat u dit eerst na gaat vragen bij Trivire en ga vooral nergens mee akkoord. We raden u aan dit incident altijd bij ons te melden, zodat wij contact kunnen opnemen met onze wijkbeheerders en de wijkagent. Zij zoeken dan voor u uit of dit bedrijf echt voor ons werkt of dat er oplichters aan het werk zijn in uw wijk.

U mag er vanuit gaan dat wij u altijd eerst op de hoogte brengen als er een bedrijf namens Trivire bij u aanbelt. In alle gevallen dat dit niet is gebeurd, moet u dus goed oppassen!

Wilt u een verdachte situatie melden of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Daphne de Borst via telefoonnummer 078 633 16 00.