Facebook Twitter

Nieuws

Trivire gaat woningen digitaal aanbieden

Vanaf 23 november 2010 gaat Trivire beginnen met het digitaal aanbieden van woningen. De woningen die digitaal worden aangeboden, zijn te herkennen aan een teken dat bij de advertentie wordt getoond.


Als een woning digitaal wordt aangeboden, ontvangt u de correspondentie per e-mail. Deze e-mail wordt door het systeem verzonden. Het is dus van belang dat u een juist e-mail adres ingevuld hebt bij uw gegevens. Ook uw reactie op de e-mail wordt via internet verwerkt en is te zien op uw persoonlijke pagina ‘Mijn Woonkeus’.


In plaats van een e-mail ontvangen, is het ook mogelijk een telefoontje te krijgen om te peilen of er nog steeds belangstelling is voor de woning. Het advies is echter om te kiezen voor een e-mail. Om een e-mail te ontvangen, hoeft men immers niet thuis te zijn en reageren kan ook buiten kantoortijden. Wordt de telefoon niet opgenomen dan vervalt helaas het aanbod.


Wilt u meer informatie over het digitaal aanbieden van woningen dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 078 633 16 00.