Meet en Greet bij project Schildersbuurt in Zwijndrecht

Trivire wil de woningen in de Schildersbuurt in Zwijndrecht energiezuiniger en comfortabeler maken. Om de huurders alvast kennis te laten maken met de aannemer die de plannen gaat uitvoeren en een artist impression te kunnen laten zien van het project, organiseerde aannemer Van Wijnen een Meet en Greet midden in de Schildersbuurt.

Op donderdag 25 oktober 2018 werden de huurders ontvangen op het terrein van de voormalige school de Toorts door vertegenwoordigers van Van Wijnen en Trivire. Ze konden onder het genot van heerlijke pannenkoeken van Bram de Pannenkoekenbakker de artist impression bekijken en zij werden bijgepraat over de eerste voorbereidingen in de modelwoning aan de Pieter de Hoochstraat.

Veelgestelde vragen waren: Wat gaat het mij kosten? Wanneer starten de werkzaamheden in mijn woning? Krijgen we een onkostenvergoeding? Op welke plek komen de draaikiepramen? De meeste vragen konden we direct beantwoorden en enkele antwoorden geven we in de (nieuws)brieven die nog volgen.

De opkomst uit de wijk was hoog. We schatten in dat wel 50% van de uitgenodigde huurders een pannenkoekje heeft gegeten. Het was een gezellige namiddag en een mooie ontmoeting. Op naar de volgende stap in het project!