fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

Een bedrijfsruimte huren

Bent u ondernemer en op zoek naar een winkel, kantoor of bedrijfsruimte? Dan bent u bij Trivire aan het goede adres. Trivire verhuurt namelijk op diverse locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Bijvoorbeeld in de Vleeshouwersstraat en de Voorstraat (Dordtse binnenstad) en in de bedrijfsverzamelgebouwen 'Palet' in Dordrecht (Stadspolders) en in Zwijndrecht.

Onze bedrijfsruimten zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor, winkel, huisartsenpraktijk, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, poppentheater of recreatieruimte. Wel moet u rekening houden met het bestemmingsplan van de gemeente.

Heeft u interesse in één van onze bedrijfsruimten of wilt u meer weten over ons aanbod? Kijkt u dan onder Direct te huur welke ruimten er op dit moment beschikbaar zijn. En wilt u zich meteen inschrijven voor een bedrijfsruimte? Vult u dan het online formulier in. Ook kunt u contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Zakelijk Beheer. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 633 15 41 of via zakelijkbeheertrivirenl.