fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HKf7079.jpg

Fokuswoning: Ruys de Beerenbrouckweg 32

3317LH Dordrecht
€ 635,00

Fokus Wonen : iets voor u?

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking. Fokus maakt het mogelijk. Als cliënt van Fokus woont u in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning. De Fokuswoningen liggen verspreid in een woonwijk of appartementengebouw en zijn van buiten niet als Fokuswoning herkenbaar.

Wat doet Fokus

Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), 24 uur per dag, 7 dagen per week. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Dat is het bijzondere van Fokus: de cliënt heeft zelf de regie in handen! Fokus is actief in heel Nederland. Er zijn ongeveer 1400 Fokuswoningen in bijna honderd Fokusprojecten.

Project Fokus Dordrecht Crabbehof

Dordrecht ligt op een eiland en heeft een prachtig oud centrum. De Gemeente besteedt veel aandacht aan de rolstoeltoegankelijkheid van de diverse aanwezige voorzieningen.

Omschrijving woning

In een rustige woonwijk in een buitenwijk van Dordrecht ligt deze nette hoekwoning met kleine tuin aan de voor- en zijkant. De woning heeft een woonkamer met open keuken (totaal 40,5 m2), twee slaapkamers van 13,1 en 15,8 m2 en een badkamer van 6,6 m2. De woning heeft meer dan voldoende bergruimte bij de CV en in de aparte wasruimte. De woning is in de buurt bij twee winkelcentra (Crabbehof en Wielwijk). Deze zijn goed bereikbaar met de rolstoel en scootmobiel.

Interesse?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Servicepunt Cliënten van Fokus, via telefoonnummer (050) 521 72 72 of via e-mail servicepuntfokuswonennl  Ook kunt u kijken op de website :  www.fokuswonen.nl

 

 

Type woning Benedenwoning
Soort bouw
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3 kamers
Totale oppervlakte 88
Woonkamer 33
Oppervlakte keuken 8
Oppervlakte badkamer 7
Slaapkamer(s) 16, 13
Energielabel C

Huurprijsopbouw

Nettohuur € 635,00
Servicekosten € 3,75
Brutohuur € 638,75
Rekenhuur € 635,00

Reageren op deze huurwoning

Persoonlijke gegevens
Gezinssamenstelling
Gezamenlijk jaarinkomen (bruto)
Interesse
Ik heb interesse in onderstaande huurwoning:
Neem contact met mij op voor
Verstuur uw aanvraag
captcha
De velden met een oranje sterretje zijn verplichte velden.
Terug naar overzicht