Bezoek aan Trivire voortaan op afspraak

Soms heeft u een vraag waarover u graag even persoonlijk contact wilt hebben met één van onze medewerkers. U bent dan van harte welkom bij ons op kantoor aan de Callistolaan 2 te Dordrecht. Wel willen we u vragen om hier voortaan van tevoren een afspraak voor te maken. Hieronder vertellen we graag waarom en hoe u dit kunt doen.

Waarom een afspraak?

Tijdens Corona was ons kantoor gesloten voor bezoek. Inmiddels worden de coronamaatregelen steeds verder versoepeld en kunnen wij weer gewoon persoonlijk met u in gesprek gaan. Wel is het zo dat onze medewerkers voortaan niet meer altijd allemaal op ons kantoor werken. Voor een deel blijven zij vanuit huis werken, ook nadat alle coronamaatregelen zijn afgeschaft. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het dus belangrijk dat u voorafgaand aan een bezoek aan ons kantoor eerst een afspraak maakt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de medewerker die u wilt spreken ook daadwerkelijk aanwezig is om u te woord te staan en de tijd neemt om u goed van dienst te zijn.

Afspraak maken

Heeft u een vraag? Of wilt u om een andere reden graag persoonlijk met ons in gesprek? Maakt u dan voordat u langskomt een afspraak. Dit doet u door te bellen met telefoonnummer 078 633 16 00.

Tot ziens bij ons op kantoor!