fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

In Noordflank verhuurt Trivire 661 flatwoningen, 290 eengezinswoningen, 344 maisonnettes, 19 bovenwoningen en 37 benedenwoningen. De gemiddelde nettohuur (dat is de kale huur) van de Trivirewoningen in Noordflank is € 497,73.
Deze gegevens zijn van september 2014. De gemeente Dordrecht heeft een wijkwebsite over Noordflank.

Uw aanspreekpunt in de wijk

dinsdag 18 juli 2017

Sinds december 2016 heeft Trivire nieuwe aanspreekpunten met andere werkzaamheden in de wijk: de wijkregisseur. Trivire heeft huurders zelf de keuze...

Trivire Tientjes staan in bloei

donderdag 13 juli 2017

Aan de Lange Wantijkade en de Noordendijk vonden twee huurders dat het straatbeeld wel wat vrolijke kleuren konden gebruiken. Zij hebben elk hun buren...

Wijkbeheer Trivire krijgt een nieuw gezicht

donderdag 8 december 2016

Per 1 december 2016 verandert de dienstverlening van Trivire in haar wijken. Dit betekent dat er nieuwe aanspreekpunten zijn met andere werkzaamheden....

Op dit moment zijn er geen activiteiten in de Noordflank te melden.

`Veggiekeuken' een intiem initiatief

(gerealiseerd Trivire Tientje)

De veggiekeuken is een spontaan initiatief van mensen om meer en beter te leren koken op vegetarisch gebied. Althans dat is een oprichtingswens van de initiator die wat aan een ongebreidelde vleesconsumptie wilde doen, en van vegetarisch koken een avontuur wil maken.

Dat resulteert in een maandelijks bijeenkomen in buurthuis Matena's pad vlak achter de Kunstmin. In praktijk wordt er niet zozeer geleerd te koken alsmeer gewoon gegeten. De gezelligheid is troef! Ook de diversiteit van keukens en mensen. Zo is op de foto een vegetarische Turkse maaltijd geserveerd en hadden we in januari 2015 een maaltijd verzorgd door de Hare Krishna beweging. Beiden zeer lekker. We koken ook zelf. Vegetarische erwtensoep, pastagerechten of indonesisch vegetarisch. We zoeken nog van alles, zoals Afrikaans, Marokkaans, Amerikaans, Aziatisch, etc. Alles is welkom.

Trivire heeft ons eens gesponsord. Zeer fijn voor extra's. Doorgaans komen we uit met de 5 euro per persoon die we aan elkaar vragen. De groep is de baas en niet één bepaald persoon.

Interesse? Mail naar savdhoutgmailcom of bel 078 613 93 78. Er wordt een veggiewijzer-nieuwsbrief uitgegeven met alle verslagen en data c. q gerechten op het menu. Kom lekker eens langs!

Als huurder van Trivire kunt u een beroep doen op de wijkregisseur in uw wijk. Hieronder leest u wie uw wijkregisseur is. U kunt terecht bij uw wijkregisseur:

  • voor het melden van onveilige situaties
  • met vragen over uw directe woonomgeving
  • als u problemen heeft in uw woonsituatie
  • als u overlast ervaart in uw buurt of met uw buren
  • voor het melden dat er rommel in of om uw woongebouw is dat er niet hoort
  • met ideeën over verbetering van uw buurt of woongebouw

Bereikbaarheid

Heeft u een vraag aan uw wijkregisseur? Neem dan contact op via 078 633 16 00.

Wijkregisseur:  Peter van den Berg
Wijksteunpunt:  Noordendijk 89-02

Wijkvisie Noordflank

Trivire werkt voortdurend aan verbetering van wijken. In wijkvisies leggen wij vast wat nodig is op het gebied van bijvoorbeeld beheer, onderhoud en woonomgeving en welke investeringen daarbij horen. In 2012 hebben we met inbreng van bewoners en wijkpartners een wijkvisie opgesteld voor Noordflank. In de wijkvisie staan de speerpunten voor de komende vier jaar. Bij de wijkvisie hoort een jaarlijks activiteitenplan met de concrete activiteiten die Trivire voor dat jaar gepland heeft. Elk jaar evalueren we het activiteitenplan.
U kunt de wijkvisie, activiteitenplannen en evaluatie van de activiteitenplannen op deze pagina downloaden. 

Meepraten over uw wijk?

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van het activiteitenplan? Heeft u ideeën of vragen? Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact opnemen met de afdeling Strategie & Innovatie via telefoonnummer 078 633 16 00 of via een e-mail naar wonentrivirenl.

Wijkvisie Noordflank

Activiteitenplan 2013 Noordflank pdf461.05 KB

Download

Activiteitenplan 2014 Noordflank pdf302.06 KB

Download

Evaluatie activiteitenplan 2013 Noordflank pdf320.25 KB

Download

Wijkvisie 2012 Noordflank pdf928.65 KB

Download

Activiteitenplan 2015 Noordflank pdf301.4 KB

Download

Evaluatie activiteitenplan 2014 Noordflank pdf317.32 KB

Download

Evaluatie activiteitenplan 2015 Noordflank pdf436.55 KB

Download

Activiteitenplan 2016 Noordflank pdf333.41 KB

Download