Blaauwweg 1 – 131

Trivire maakt de woningen aan de Blaauwweg klaar voor de toekomst. De woningen worden comfortabeler en energiezuiniger. De werkzaamheden die nodig zijn om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen, voeren wij gelijktijdig uit met het noodzakelijke onderhoud aan de woningen.

Werkzaamheden

Wij weten nog niet precies welke werkzaamheden er uitgevoerd gaan worden. Natuurlijk hebben wij ideeën hoe wij de woningen energiezuiniger en comfortabeler kunnen maken, maar wij willen dit graag samen met de huurders bespreken. Enige tijd geleden hebben wij hiervoor al een vragenlijst naar de huurders gestuurd met hierin onder andere vragen over de energiezuinigheid, het onderhoud en de technische staat van de woning.

Ook hebben wij aan de huurders gevraagd of zij mee willen denken over de aanpak van de woningen. Via de Huurderscommissie is er een klantenpanel van bewoners samengesteld, die mee willen denken in het project. Naar verwachting kunnen wij de huurders in het najaar/in de winter van 2018 meedelen wat de exacte plannen gaan worden, wie het gaat uitvoeren en wanneer.

De woongebouwen worden in de zomer van 2018 collectief aangesloten op het warmtenet Dordrecht van HVC Kringloopenergie. Dit betekent dat de grote cv-ketel, die zorgt voor de warmte in alle woningen, wordt vervangen voor een aansluiting op het warmtenet Dordrecht. De liftinstallaties van de woongebouwen worden naar verwachting in het najaar van 2018 gerenoveerd.

Planning

De werkzaamheden aan het warmtenet Dordrecht en de liftinstallaties starten in 2018. De overige werkzaamheden worden naar verwachting grotendeels in 2019 uitgevoerd.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider Rinus van Tengnagell de Raad via telefoonnummer 078 633 16 42. U kunt uw vragen ook mailen naar projectontwikkeling@trivire.nl.