Celebeslaan/Sumatralaan

Trivire maakt 79 eengezinswoningen in de Celebeslaan en Sumatralaan in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht klaar voor de toekomst. De woningen worden comfortabeler en energiezuiniger. De werkzaamheden die nodig zijn om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen voeren we gelijktijdig uit met het noodzakelijk onderhoud aan de woningen.

Werkzaamheden

Bij de start van het project wisten wij nog niet precies welke werkzaamheden we  uit zouden laten voeren. Natuurlijk hadden wij ideeën hoe wij de woningen energiezuiniger en comfortabeler kunnen maken, maar wij wilden dit graag samen met de huurders bepalen. Enige tijd geleden hebben wij hiervoor dan ook een vragenlijst naar de huurders gestuurd met hierin onder andere vragen over de energiezuinigheid, het onderhoud, de technische staat van de woning en over de woonomgeving. Ook hebben wij aan de huurders gevraagd of zij mee willen denken over de aanpak van de woningen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een bewonersavond en het oprichten van een klankbordgroep van de bewoners, genaamd “Klein Archipel”. Samen met deze klankbordgroep hebben wij een aantal zeer inspirerende bijeenkomsten gehad. Zij zijn intensief betrokken geweest bij de aanbesteding van de werkzaamheden. Op 11 april 2018 hebben wij samen met de leden van de klankbordgroep een informatiemarkt gehouden. Hier konden alle bewoners ‘proeven’ aan de plannen voor de woningen en konden zij kennismaken met de geselecteerde aannemer, Aannemersbedrijf Fa P. Rasenberg Terheijden B.V. uit Terheijden. Al deze acties leiden tot een concreet plan van aanpak met werkzaamheden die we uit laten voeren.

Planning

Op dit moment nemen we de woningen op en naar verwachting starten de werkzaamheden na de zomer van 2018 en zijn in het voorjaar van 2019 gereed.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met opzichter Arno van Pelt via telefoonnummer 078 633 15 51 of met projectleider Mark de Vries via telefoonnummer 078 633 16 22. U kunt uw vragen ook mailen naar projectontwikkeling@trivire.nl.