fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

Eengezinswoningen Wiardi Beckmanplantsoen en Van den Tempelstraat in Crabbehof

Aan het Wiardi Beckmanplantsoen en de Van den Tempelstraat in de wijk Crabbehof in Dordrecht heeft Trivire 59 nieuwbouw eengezinswoningen gebouwd.

 

 

Over de woningen

De woningen – met voor- en achtertuin - zijn 6 meter breed en 10 meter diep. Ze hebben twee woonlagen en een plat dak. De woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. De ruime woonkamer op de begane grond heeft een open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een grote berging. De aansluiting voor de wasmachine zit in een bergkast op de eerste verdieping. Voor fietsen, tuinmeubels en tuingereedschap is er een houten berging in de achtertuin.

Warmtenet

De woningen zijn voor verwarming en warm water aangesloten op het warmtenet van HVC: comfortabel, veilig en goed voor het milieu. De woningen hebben geen gasaansluiting, de bewoners gaan dus elektrisch koken.

Huurprijs

De netto huurprijs is € 710,00 per maand en de servicekosten zijn € 6,10 per maand.

Toewijzing

De woningen zijn aangeboden aan gezinnen van minimaal twee personen met een (aantoonbaar) inkomen dat ligt tussen € 30.150 en € 40.349 per jaar. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

 

Terug naar overzicht