Tuinpunt Trivire

Heeft u een tuin maar geen tuingereedschap? En woont u in Stadspolders of Dubbeldam? Dan is Tuinpunt Trivire iets voor u! U kunt er namelijk geheel gratis tuingereedschap lenen.

 

Waar is het Tuinpunt en wanneer is het open?

Tuinpunt Trivire vindt u in wijksteunpunt Stadspolders, in het Palet, Dudokplein 214. Wilt u gereedschap reserveren, afhalen of terugbrengen? Maakt u dan een afspraak met één van de wijkregisseurs. Hun contactgegevens vindt u hier.

Hoe werkt het?

Wij vragen u om een legitimatie, neem die dus mee. Daarna vult u een formuliertje in en dan kunt u in uw tuin aan de slag. Als u klaar bent, brengt u het gereedschap weer terug. Zonder kosten. Behalve natuurlijk als het kapot is. Dan vragen we een vergoeding van u. En dat doen we ook als u het geleende gereedschap niet terugbrengt.

Wat is er te leen?

U kunt bij Tuinpunt Trivire terecht voor een kruiwagen, rechte (steek)schop, platte schop, bladhark, tuinhark,hak, takkenschaar, heggenschaar, boomzaag, snoeischaar en bezems. U ziet het goed: het is allemaal handgereedschap. Voor elektrisch tuingereedschap verwijzen we u graag naar commerciële verhuurbedrijven.

Waarom dit Tuinpunt?

Tuinonderhoud is een aandachtspunt in de wijkvisie die Trivire samen met bewoners voor Stadspolders heeft gemaakt. Bewoners van de wijk vinden het belangrijk dat de tuinen op orde zijn. Met het Tuinpunt maakt Trivire het bewoners gemakkelijk om hun tuin te onderhouden: ze kunnen gratis tuingereedschap lenen.