Serviceabonnement aanvragen

Wanneer u zich voor de 20e van de maand aanmeldt voor het serviceabonnement, betaalt u vanaf de eerstvolgende maand. Meldt u zich op of na de 20e van de maand aan voor het serviceabonnement, dan verwerken wij de wijziging in de maand erna. Wel kunt u direct gebruik maken van het serviceabonnement. U sluit het Serviceabonnement af voor minimaal 1 jaar.

Let op: Vanaf 1 april 2016 zijn de abonnementskosten tijdelijk verlaagd naar € 0,01. De reden hiervan is dat huurders in de afgelopen jaren niet veel aanspraak hebben gemaakt op hun abonnement. Met als gevolg dat we minder hebben uitgegeven aan reparatiekosten dan dat we aan abonnementsgeld hebben binnengehaald. En daarmee is het bedrag op de rekening voor het Serviceabonnement hoger geworden dan nodig is. Om die reden verlagen wij nu tijdelijk het bedrag voor het Serviceabonnement.

Wilt u een Serviceabonnement afsluiten? Dan tekent u op papier wel nog steeds voor een bedrag van € 3,50, maar wij rekenen dus tijdelijk maar € 0,01 aan u door. Als blijkt dat het bedrag op de rekening waarvan wij de reparaties binnen het Serviceabonnement betalen weer op peil is, kan het zijn dat we uw maandelijkse bijdrage weer verhogen. Dit krijgt u dan uiteraard ruim op tijd van ons te horen.