fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/Lente-verkleind.jpg

In Stadspolders verhuurt Trivire 920 flatwoningen, 643 eengezinswoningen, 126 maisonnettes en 73 benedenwoningen. De gemiddelde nettohuur (dat is de kale huur) van de Trivirewoningen in Stadspolders is € 535,91. Deze gegevens zijn van september 2014. De gemeente Dordrecht heeft een wijkwebsite over Stadspolders.

Woongroep Oude(r)landshoek

In de wijk Oudelandshoek (Stadspolders) staat aan de Palissander, langs de vijver, een appartementengebouw waarin ongeveer 50 senioren al bijna 20 jaar woongemeenschap Oude(R)landshoek vormen.

De leden van de vereniging  -want dat is het-  dragen zelf bij Trivire kandidaat huurders voor als één van de 37 appartementen in het gebouw vrij komt. Momenteel is er weer behoefte aan nieuwe belangstellenden voor de wachtlijst in de leeftijd van 55 tot 70 jaar.

Heeft u belangstelling voor een woning aan de Palissander, kunt u contact opnemen met Bas den Braven via telefoonnummer 06 22 47 97 47 of Joke de Rooij via telefoonnummer 078 616 86 10.

Uw aanspreekpunt in de wijk

dinsdag 18 juli 2017

Sinds december 2016 heeft Trivire nieuwe aanspreekpunten met andere werkzaamheden in de wijk: de wijkregisseur. Trivire heeft huurders zelf de keuze...

Wijkbeheer Trivire krijgt een nieuw gezicht

donderdag 8 december 2016

Per 1 december 2016 verandert de dienstverlening van Trivire in haar wijken. Dit betekent dat er nieuwe aanspreekpunten zijn met andere werkzaamheden....

Straatfeest Mina Kruseman-erf

(gerealiseerd Trivire Tientje)

"Op zaterdag 28 juni 2014 hebben wij ons straatfeest gehouden. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest. Het weer was voortreffelijk, wij waren bang dat er wat regen zou komen maar gelukkig is het droog gebleven en zelfs de zon heeft geschenen.

Vanaf 14.00 uur ’s middags zijn wij begonnen met de voorbereidingen. ’s Ochtends vroeg waren het springkussen en de barbecues al geleverd en deze werden nu gereed gemaakt. Tevens hebben wij drie partytenten opgezet, vlaggetjes en slingers opgehangen, de muziekinstallatie gereed gemaakt en de beamer, tafels en stoelen neergezet.

Vanaf 16.00 uur waren de bewoners welkom. We begonnen met een drankje en een nootje en vanaf 17.00 uur werden de barbecues aangestoken. Wij gingen gezellig met elkaar barbecueën en nader met elkaar kennis maken. Omdat het WK-voetballen was hebben wij ook een scherm opgezet en gezamenlijk voetbal gekeken.

De kinderen hebben genoten van het springkussen en later op de avond van de karaoke. Ook hebben wij nog een vuurkorf aangestoken waar marshmallows geroosterd konden worden.

De reacties waren zeer positief en iedereen was enthousiast."

Als huurder van Trivire kunt u een beroep doen op de wijkregisseur in uw wijk. Hieronder leest u wie uw wijkregisseur is. U kunt terecht bij uw wijkregisseur:

  • voor het melden van onveilige situaties
  • met vragen over uw directe woonomgeving
  • als u problemen heeft in uw woonsituatie
  • als u overlast ervaart in uw buurt of met uw buren
  • voor het melden dat er rommel in of om uw woongebouw is dat er niet hoort
  • met ideeën over verbetering van uw buurt of woongebouw

Bereikbaarheid

Heeft u een vraag aan uw wijkregisseur? Neem dan contact op via 078 633 16 00.

Wijkregisseurs:  Dustin Beenen en Ikram Helly
Wijksteunpunt:   In het Palet, Dudokplein 214

Wijkvisie Stadspolders

Trivire werkt voortdurend aan verbetering van wijken. In wijkvisies leggen wij vast wat nodig is op het gebied van bijvoorbeeld beheer, onderhoud en woonomgeving en welke investeringen daarbij horen. In 2011 hebben we met inbreng van bewoners en wijkpartners een wijkvisie opgesteld voor Stadspolders. In de wijkvisie staan de speerpunten voor de komende vier jaar. Bij de wijkvisie hoort een jaarlijks activiteitenplan met de concrete activiteiten die Trivire voor dat jaar gepland heeft. Elk jaar evalueren we het activiteitenplan. U kunt de wijkvisie, activiteitenplannen en evaluaties van de activiteitenplannen op deze pagina downloaden. 

Meepraten over uw wijk?

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van het activiteitenplan? Heeft u ideeën of vragen? Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact opnemen met de afdeling Strategie & Innovatie via telefoonnummer 078 633 16 00 of via een e-mail naar wonen@trivire.nl.

Wijkvisie Stadspolders

Evaluatie activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf246.93 KB

Download

Activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf283.15 KB

Download

Activiteitenplan 2012 Stadspolders pdf252.67 KB

Download

Activiteitenplan 2014 Stadspolders pdf280.34 KB

Download

Evaluatie activiteitenplan 2013 Stadspolders pdf288.22 KB

Download

Wijkvisie 2011 stadspolders pdf720.47 KB

Download

Activiteitenplan 2015 Stadspolders pdf239.63 KB

Download

Evaluatie activiteitenplan 2014 Stadspolders pdf253.8 KB

Download