fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/Herfst_web.jpg

Vanaf oktober 2017 stopt Trivire met acceptgirokaarten. Betaalt u uw huur met een acceptgiro? Kies dan nu voor automatische incasso. Daarmee geeft u Trivire toestemming om elke 1ste dag van de maand de huur af te schrijven van uw rekening. Dit is de makkelijkste manier om de huur te betalen. Daarnaast kunt u vanaf oktober 2017 ook kiezen de huur digitaal te betalen.

Hoe betaal ik automatisch de huur?

U kunt ons heel eenvoudig machtigen met een machtigingskaart aan de balie van ons kantoor aan de Callistolaan 2 in Dordrecht. 

Digitaal betalen via e-mail en sms

Wie niet via automatische incasso betaalt, kreeg tot nu toe rond de 25ste van de maand een acceptgiro voor de huur van de komende maand. Met ingang van oktober 2017 wordt dit anders en verdwijnt de acceptgiro. U ontvangt op 20 oktober 2017 een e-mail of sms van ons met een betaallink. Met deze link kunt u via uw eigen bank vervolgens de huur betalen. Voor de eerste dag van de nieuwe maand moet de huur zijn overgemaakt.

Veilig en snel

Om er zeker van te zijn dat u de huur aan Trivire betaalt en niet aan oplichters, kunt u op een aantal zaken letten.

  • Alle (betaal)links in onze e-mails komen uit op onze betaalportal. Deze links beginnen altijd met https://transactions.trivire.nl.
  • Het verkeer op onze webpagina's is ook altijd versleuteld. Een versleutelde webpagina begint altijd met https://, niet met http://. De meeste webbrowsers geven een versleutelde pagina aan met een (groen) slotje in de adres balk.
  • Er worden nooit meerdere ontvangers of "Undisclosed Recipients" in de e-mail getoond.

Als u een verdachte e-mail heeft ontvangen, kunt u dit melden via wonentrivirenl.

Terug naar overzicht