fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/Herfst_web.jpg

Bij Trivire maken we gebruik van een bedrijfsinformatiesysteem. In dit systeem staan gegevens over onze woningen en onze huurders. De afgelopen maanden werd achter de schermen hard gewerkt om de overgang naar een nieuw bedrijfsinformatiesysteem te kunnen realiseren. Vanaf 2 oktober 2017 nemen we het nieuwe bedrijfsinformatiesysteem in gebruik. Uiteraard proberen we u de komende periode – ondanks de veranderingen voor onze medewerkers - zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. In dit artikel leest u wat u kunt merken van de overgang naar dit nieuwe systeem.

Tussenfase

Ter voorbereiding op deze overgang zetten we het oude bedrijfsinformatiesysteem vanaf 21 september 2017 uit. Het nieuwe systeem wordt ook niet gekoppeld met Mijn Trivire. Vandaar dat Mijn Trivire vanaf dat moment voor een aantal maanden niet beschikbaar is. U leest hier meer over in het artikel ‘Mijn Trivire tijdelijk niet bereikbaar’.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk huurzaken wel voor u te kunnen regelen. Zo kunt u de huur gewoon betalen, de huur opzeggen en een reparatieverzoek indienen. Ook sluiten we nieuwe huurcontracten af. In deze tussenfase kunnen wij wijzigingen echter niet in ons systeem verwerken. Hierdoor kunnen medewerkers de meest actuele stand van bijvoorbeeld betalingen niet inzien. Ook kunnen facturen niet (op tijd) betaald worden. Hier zijn onze leveranciers al in een eerder stadium van op de hoogte gesteld.

Wat merkt u van de overgang?

Op maandag 2 oktober 2017 nemen wij in loop van de dag het nieuwe systeem in gebruik. De weken na de overgang staan in het teken van het verwerken van alle gegevens die in de tussenfase gewijzigd zijn en het eigen maken van het systeem. Wat u merkt van alle wijzigingen is dat het soms wat langer kan duren voordat wij u een antwoord kunnen geven op uw vraag. Zowel schriftelijk, telefonisch als persoonlijk. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en we doen er alles aan dat u zo min mogelijk van alle interne veranderingen merkt.

Terug naar overzicht