fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

Op 31 december 2017 loopt de huidige, driejarige overeenkomst met Eneco af. Een goede reden op zoek te gaan naar een leverancier van gas en elektra met scherpere prijzen en duurzamere energie. Per 1 januari 2018 levert Greenchoice voor de periode van twee jaar gas en elektra aan de woongebouwen van Trivire.

Inschrijving meerdere partijen

In opdracht van Trivire zette Energielive, adviseur op het gebied van energie-inkoop, verschillende uitgangspunten op een rijtje. Scherpe prijzen, duurzame energie en een goede dienstverlening waren daarbij leidend. Na een inschrijving van meerdere partijen is de keuze gemaakt voor Greenchoice.

Voordeling en groen

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren flink gedaald, waardoor we de komende twee jaar met energieprijzen te maken krijgen die lager liggen dan de voorgaande drie jaar. Bovendien hebben wij een nog ‘groener’ product. De stroom is namelijk op basis van biomassa, maar ook met een component Nederlandse wind. Daarnaast beschermt Greenchoice bestaande bossen en planten ze nieuw bos aan ter compensatie voor het verbranden van aardgas wat een uitstoot van kooldioxide oplevert.

Al met al een win-win situatie voor de klant en de wereld!

 

 

Terug naar overzicht