fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

De afgelopen jaren is er hard gewerkt om de woongebouwen van het Tomatenplein en de Veilingdreef in Zwijndrecht te moderniseren. Samen met de klankbordgroep, die bestond uit zowel huurders als kopers van de woningen in de woongebouwen, is nagedacht over de gewenste resultaten en benodigde werkzaamheden. Een bijzondere samenwerking, die uiteindelijk voor een prachtig resultaat heeft gezorgd. En dat moest gevierd worden!

Oplevering

Op dinsdag 24 oktober 2017 was het dan zover. Onder het genot van een hapje en een drankje is het project opgeleverd. Hiervoor waren de architect, de aannemer, de makelaar en natuurlijk de klankbordgroepleden uitgenodigd. Als symbolisch moment heeft één van de klankbordgroepleden de nieuwe verlichting van de woongebouwen aangezet. En daarmee stonden het Tomatenplein en de Veilingdreef letterlijk in het licht.

De werkzaamheden

Om aan te geven wat er allemaal nodig was om de woongebouwen aan het tomatenplein en de Veilingdreef in een nieuw jasje te steken, hieronder een overzicht van alle werkzaamheden:

·     het mechanische ventilatiesysteem is vernieuwd;

·     de centrale verwarming en het warm tapwatersysteem zijn verbeterd;

·     de bergingsgangen zijn voorzien van nieuwe energiezuinige ledverlichting, waardoor het veiligheidsgevoel bij de bewoners is toegenomen;

·     de bergingsgangdeuren aan de buitenkant van de woongebouwen zijn voorzien van glasstroken en een nieuwe kleur;

·     de liften zijn gemoderniseerd;

·     de entreehallen zijn vernieuwd;

·     de verdiepingshallen zijn voorzien van nieuwe ledverlichting;

·     de beplating van de balkonhekken is vernieuwd;

·     er is nieuwe beplating op de buitenkant van de trappenhuizen aangebracht.

 

Kortom: een flinke klus die veel geduld heeft gevraagd van de bewoners.

Trots

Trivire is trots op het resultaat en wenst alle bewoners van het Tomatenplein en Veilingdreef veel woonplezier in hun nieuwe gemoderniseerde woongebouw!

Terug naar overzicht