fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

Bij Trivire vinden we het belangrijk om te weten wat u van ons vindt. Daarom doen wij regelmatig onderzoek. Zo hebben wij bijvoorbeeld eerder dit jaar het Trivire bewonersonderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek stond de tevredenheid van de woning en de buurt waarin u woont centraal. Met de uitkomsten van dit onderzoek zijn wij momenteel hard aan de slag. Maar wij willen meer van u weten……

Imago-onderzoek van start

Naast uw tevredenheid over de woning en de buurt waar u woont, zijn wij ook geïnteresseerd in het beeld dat u van onze organisatie heeft. Doen wij volgens u de juiste dingen? En wordt u bij Trivire goed behandeld? Dit zijn vragen die u terugvindt in het imago-onderzoek van Trivire dat vanaf volgende week van start gaat en doorloopt in de maand december 2017. Wij hebben het onderzoekbureau USP Marketing Consultancy gevraagd dit imago-onderzoek voor ons uit te voeren.

Doet u mee?

Vanaf volgende week kunt per e-mail of telefoon benaderd worden door onderzoeksbureau USP. En wij hopen natuurlijk dat u ook aan dit onderzoek weer wilt meewerken. Want uw mening telt voor ons!

Zodra het onderzoek eind december 2017 is afgerond, verloten wij als bedankje 10x een VVV-bon van €250,- onder de deelnemers.

De uitslag

Zodra de uitkomsten van het onderzoek bij ons bekend zijn, delen wij deze uiteraard ook met u. We verwachten dat dit in de maand februari 2018 gaat zijn. Houd u onze website dus goed in de gaten.

Terug naar overzicht