fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

In november 2017 zette Trivire haar handtekening onder het koopcontract van de woningen aan de Torenstraat 6-40 en 44-66 in Dordrecht. Trivire koopt de 6 eengezinswoningen en 24 appartementen van Woonbron om ze daarna te renoveren en vervolgens te verhuren als sociale huurwoningen.

Renovatieplannen Trivire

Trivire vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare, kwalitatief goede huurwoningen beschikbaar zijn. Na een grondig onderzoek besloot Trivire dan ook de woningen van Woonbron te kopen. Zo blijven de woningen beschikbaar voor woningzoekenden die een sociale huurwoning zoeken. De huurdersparticipatieraad van Trivire (HPT) is ook blij met de aankoop: “De HTP is verheugd dat er voldoende betaalbare woningen voor de doelgroep beschikbaar blijven.”

Ook spant Trivire zich in voor duurzaamheid en energiebesparing. Zo worden de woningen opgeknapt waarbij rekening wordt gehouden met de karakteristieke elementen en voeren we verschillende energiebesparende maatregelen uit om er duurzame en kwalitatief goede woningen van te maken. Naar verwachting start Trivire in 2018 met de renovatiewerkzaamheden om de woningen vervolgens via Woonkeus aan te kunnen bieden. Alle woningen worden verhuurd onder de huurtoeslaggrens. Wanneer dit is, is nog niet bekend.

Terug naar overzicht