fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

December…een maand waarin we met z’n allen vaak terugkijken op het jaar dat achter ons ligt en vooruitkijken naar het jaar dat komen gaat. Voor mij persoonlijk was het een heel bijzonder jaar, namelijk het eerste volle jaar als bestuurder van Trivire. En wat een jaar was het!

Er is veel gebeurd binnen onze organisatie. Zo hebben we dit jaar een compleet nieuw bedrijfsinformatiesysteem uitgerold. Dit was nodig, omdat ons oude systeem niet meer voldeed aan de eisen en wensen van deze tijd. En dat kan natuurlijk niet als we u, onze klanten, zo goed mogelijk willen blijven bedienen. Het project heeft veel van onze medewerkers gevraagd. Hun reguliere werk, namelijk u als klant zo goed mogelijk blijven bedienen, moest immers ook gewoon doorgaan. En dat in een periode dat we ook nog van een aantal collega’s afscheid hebben moeten nemen. En dat is lang niet altijd makkelijk.

Woelige tijden dus, waarin ik hoop dat u als klant niet al teveel hinder heeft ervaren. We hebben keihard gewerkt om dat zoveel mogelijk te voorkomen. En dat blijven we ook in 2018 doen.

Volgend jaar staat bij Trivire in het teken van het TOPtimaliseren van onze bedrijfsprocessen. We vinden het belangrijk dat de uitvoering van onze dienstverlening zo slim, efficiënt en klantvriendelijk mogelijk plaatsvindt. Waarbij we ook nog eens zorgen dat onze medewerkers op een nog betere wijze zijn toegerust om u van dienst te zijn en hun werk te doen. Als we dat met elkaar kunnen realiseren, zorgen we dat onze medewerkers en onze middelen op een nog betere manier worden ingezet. Dat komt u en onze wijken ten goede. Daar geloven wij in!

Er is dus nog genoeg te doen en ik kan u vanaf deze plek vertellen dat ik als trotse bestuurder van Trivire enthousiast ben om ook in het jaar dat voor ons ligt weer aan de slag te gaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat we samen met u ook van 2018 een succesvol jaar gaan maken. Voor nu bedank ik u van harte voor het vertrouwen dat u Trivire in het afgelopen jaar heeft gegeven en wens ik u hele mooie en prettige feestdagen toe. Tot in het nieuwe jaar!

Tinka van Rood

Terug naar overzicht