Over werken bij Trivire

Trivire is een actieve werkomgeving en een ruime keuze aan uitgebreide en moderne arbeidsvoorwaarden. Scholing en ontwikkeling van medewerkers staat bij Trivire hoog aangeschreven en daar investeren wij actief in. Trivire heeft 160 medewerkers in dienst. Een deel van hen werkt in deeltijd. Omgerekend werken zij samen 141 voltijdbanen.

Veel gevraagd over Werken bij Trivire

Heeft Trivire op dit moment vacatures?

Algemeen

De vacatures van Trivire vindt u op www.trivire.nl/werken en op onze social media kanalen. Ziet u hier geen vacature(s)? Dan hebben wij momenteel geen openstaande vacature(s).

Hoe vaak heeft Trivire vacatures?

Algemeen

Trivire heeft regelmatig vacatures. U vindt deze hier op www.trivire.nl/werken en op onze social media kanalen. Houdt ons dus goed in de gaten!

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Algemeen

Hebben wij op dit moment geen passende vacature en wil je graag werken bij Trivire? Dan is een open sollicitatie van harte welkom. Wanneer we een open sollicitatie ontvangen, reageren we via een e-mail. We bewaren, na goedkeuring van jou, jouw sollicitatie maximaal 6 maanden. Zodra wij mogelijkheden zien, nemen we daarover contact met jou op. Een open sollicitatie kun je sturen naar HRM@trivire.nl

Ik heb gesolliciteerd bij Trivire. Wat kan ik van jullie verwachten?

Algemeen

Als je op een openstaande vacature hebt gereageerd, sturen wij je binnen twee werkdagen een bevestiging van je sollicitatie. Binnen een week na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je bericht of we je uitnodigen voor een gesprek. We streven ernaar om na sluiting van de vacature binnen zes weken het gehele selectietraject te doorlopen.

Wat voor soort functies zijn er binnen Trivire?

Algemeen

Wij hebben vier afdelingen: wonen, bedrijfsvoering, vastgoed en staf. Binnen deze afdelingen zijn er heel veel verschillende functies. Bij Wonen moet je denken aan functies die met verhuur en leefbaarheid te maken hebben: een wijkregisseur, ketenregisseur, verhuurmakelaar, medewerker kcc. Binnen bedrijfvoering zijn er functies op het gebied van financien, ict en facilitair beheer. Vastgoed werkt aan het onderhoud en beheer van onze woningen. En als laatste afdeling staf daaronder zie je functies in communicatie, HRM en ondersteuning van onze bestuurder.

Kan ik stage lopen of een afstudeeropdracht uitvoeren bij Trivire?

Algemeen

Trivire heeft regelmatig stageplekken beschikbaar op verschillende opleidingsniveaus. Ook zijn er wel eens mogelijkheden voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht. Wil je stage lopen bij ons of een afstudeeropdracht uitvoeren? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat doet Trivire met mijn gegevens als ik solliciteer?

Algemeen

Zodra wij je sollicitatie ontvangen, laten wij binnen twee weken weten of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. Als je een afwijzing krijgt, vernietigen wij je gegevens binnen 4 weken. Maar het kan ook dat wij je brief en cv langer willen bewaren, omdat wij mogelijkheden zien voor de toekomst. In dat geval vragen wij - in het kader van de AVG - altijd om toestemming aan jou.

Wij bewaren je brief en cv vervolgens maximaal 6 maanden. Op www.nvp.nl kun je meer lezen over je rechten en plichten rondom je sollicitatie.