fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/Lente-verkleind.jpg

Een woning kopen bij Trivire

Trivire verkoopt ook woningen. Dit zijn zowel nieuwbouwwoningen als woningen die Trivire voorheen verhuurde. Zonder uitzondering zijn dat goed onderhouden woningen in een prettige woonomgeving en voor een aantrekkelijke prijs. Dat maakt ons aanbod vooral geschikt voor mensen die voor het eerst een woning kopen. Starters op de woningmarkt, of huurders die besluiten te kopen.

Overweegt u een woning te kopen? Denk eens aan Trivire!

Nieuwbouw

Op dit moment heeft Trivire geen nieuwbouwwoningen te koop.

Bestaande bouw

Verkoop van bestaande woningen werkt als volgt. Eerst krijgen de huurders van een woongebouw dat voor verkoop is aangewezen hun woning te koop aangeboden. Zij mogen kopen, maar dat hoeft niet. Ze kunnen namelijk ook gewoon blijven huren.
 
Maar als er een huurder verhuist, biedt Trivire de vrijgekomen huurwoning via een makelaar te koop aan. Op die manier komen er in de verkoopcomplexen regelmatig woningen te koop. Iedereen kan die woningen kopen. Omdat we in verschillende woongebouwen woningen verkopen, hebben we een heel divers aanbod. Drie- en vierkamerwoningen, etagewoningen en woningen op de begane grond, woningen met en zonder tuin.

Hieronder vindt u een lijst  van de woongebouwen die aangewezen zijn als verkoopcomplex. Wanneer in deze woongebouwen een huurder verhuist, komt de vrijgekomen huurwoning te koop.

Huidig aanbod

In het overzicht van ons aanbod koopwoningen ziet u alle woningen die Trivire op dit moment te koop heeft, en de makelaar (of makelaars) die we voor de verkoop hebben ingeschakeld. Heeft u belangstelling voor een woning of heeft u vragen? Neem dan contact op met de makelaar!

Verkoopcomplexen Dordrecht

Crabbehof

Schaeperstraat 1 t/m 17
Dresselhuisstraat 2 t/m 20
Treubstraat 2 t/m 18 en 3 t/m 21
Hugo van Gijnweg 1 t/m 215

Garages Abraham Kuyperweg

Sterrenburg

Leeuwstraat 314 t/m 371

Marslaan

Garages Kleine Beerstraat
Garages Leeuwstraat
Garages Noorderkroonstraat

Garages Marslaan


Krispijn

Appartementen Nassauweg/Mauritsweg (Prinsemarij)

Verkoopcomplexen Zwijndrecht

Kort Ambacht

Tomatenplein 5 t/m 200 (even en oneven nummers)
Veilingdreef 18 t/m 94 (even nummers)

Verkoopcomplexen Hendrik Ido Ambacht

Volgerlanden

Aardbeigaarde 2 t/m 24 (in Koopgarant)
Broekbos 3 t/m 11 (in Koopgarant)
Hoogveen 4 t/m 16 (in Koopgarant)
Kreek 3 t/m 17 (in Koopgarant)