Serviceabonnement

Als huurder moet u zelf zorgen voor het dagelijks onderhoud aan uw woning. Misschien vindt u dat lastig of heeft u daar geen tijd voor. Dan is het Serviceabonnement handig voor u. U betaalt daarvoor € 3,50 per maand tegelijk met de huur en Trivire voert dan deze onderhoudsklusjes voor u uit.

Veel gevraagd over Serviceabonnement

Wat is het Serviceabonnement?

Als huurder moet u zelf zorgen voor het dagelijks onderhoud aan uw woning. Misschien vindt u dat lastig of heeft u daar geen tijd voor. Dan is het Serviceabonnement handig voor u. In de folder Onderhoud, wie betaalt wat? leest u welke reparaties onder het Serviceabonnement vallen.

Normaal gesproken betaalt u voor het Serviceabonnement € 3,50 per maand tegelijk met de huur en Trivire voert dan deze onderhoudsklusjes voor u uit. Vanaf 1 april 2016 zijn de abonnementskosten tijdelijk verlaagd naar € 0,01. Dit heeft te maken met een overschot op de rekening waarvan wij de reparaties binnen het Serviceabonnement betalen. Als blijkt dat het bedrag op deze rekening weer op peil is, kan het zijn dat we uw maandelijkse bijdrage weer verhogen. Dit krijgt u dan uiteraard ruim op tijd van ons te horen.

U sluit een Serviceabonnement af door het online in te vullen.

Wat kost het Serviceabonnement?

Normaal gesproken betaalt u voor het Serviceabonnement € 3,50 per maand tegelijk met de huur en Trivire voert dan deze onderhoudsklusjes voor u uit.

Vanaf 1 april 2016 zijn de abonnementskosten tijdelijk verlaagd naar € 0,01. Dit heeft te maken met een overschot op de rekening waarvan wij de reparaties binnen het Serviceabonnement betalen. Als blijkt dat het bedrag op deze rekening weer op peil is, kan het zijn dat we uw maandelijkse bijdrage weer verhogen. Dit krijgt u dan uiteraard ruim op tijd van ons te horen.

Wat is klein dagelijks onderhoud?

U zorgt voor het klein dagelijks onderhoud. U vervangt bijvoorbeeld het leertje in de kraan, draait schroeven aan en vult de cv-ketel bij. Als u een serviceabonnement heeft, voert Trivire sommige kleine klusjes wel voor u uit.

Kunnen jullie het klein onderhoud voor mij doen?

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud in uw woning. Denk aan reparaties aan scharnieren of sloten van binnendeuren, het vervangen van een kraan of vastzetten van een stopcontact. Als u lid wordt van het Serviceabonnement doen wij dit in veel gevallen voor u. In de folder Onderhoud, wie betaalt wat? leest u welke reparaties onder het Serviceabonnement vallen.