Nieuwsoverzicht

Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op onze website. Over onze organisatie, bijzondere projecten die we mogen realiseren al dan niet met onze maatschappelijke partners en  belangrijke huurderszaken. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Bekijkt u dan regelmatig onze website of schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Diztrikt: het nieuwe Zwijndrecht

Zwijndrecht krijgt een nieuw levendig hart: Diztrikt! Een plek waar u met plezier woont, werkt en recreëert. We hebben het over het Stationskwartier, wijk Noord en Walburg. Wat gaat er de komende 10 jaar veranderen en waarom? U ziet en hoort...

Bekijk onze resultaten van 2021!

Onze resultaten van 2021 staan online! Hier kunt u alles lezen over onze activiteiten, inspanningen en bijzondere projecten van het afgelopen jaar.

In 2022 rookmelders in alle woningen van Trivire

Bij Trivire vinden we het belangrijk dat u in een veilige woning woont. Om die reden gaan we in 2022 in al onze woningen rookmelders aanbrengen. Bent u huurder bij Trivire? Lees dan in dit bericht wat dit voor u betekent!

Geen vertrouwelijke data gestolen van Trivire

Eind maart 2022 kregen al onze huurders van ons een informatiebrief. In deze brief vertelden we dat Trivire te maken heeft gehad met een digitale aanval op ons systeem. En dat gegevens misschien waren ingezien of opgeslagen...

Rhiant en Trivire realiseren 28 sociale huurwoningen in de Volgerlanden

De Vier Dorpjes in De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht krijgen steeds meer vorm. De Straatjes is het tweede dorpje dat ontwikkeld wordt. Hier realiseren Rhiant en Trivire samen 28 nieuwe sociale huurwoningen. Op dinsdag 14 juni werd door de directeur-bestuurders van Rhiant en Trivire de symbolische 1e steen gelegd.

Doe mee aan het jaarlijkse bewonersonderzoek!

Van 7 tot en met 6 juli 2022 voeren we ons jaarlijkse bewonersonderzoek uit. Het bewonersonderzoek is voor Trivire een belangrijke manier om de mening van huurders over de kwaliteit van de woning, de buurt en onze dienstverlening te meten. Alle huurders waarvan wij een e-mailadres hebben, ontvangen een e-mail met een link naar een vragenlijst.

Op bezoek bij Studio Blijmakers

Trivire wil van betekenis zijn. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar juist door goed samen te werken met onze maatschappelijke partners. Ook bij het verhuren van bedrijfsruimten en kantoorpanden...