Nieuwsoverzicht

Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op onze website. Over onze organisatie, bijzondere projecten die we mogen realiseren al dan niet met onze maatschappelijke partners en  belangrijke huurderszaken. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Bekijkt u dan regelmatig onze website of schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Heeft u een kamer over voor Kamers met Aandacht?

Op 29 maart 2021 startte in de Dordrecht een wervingscampagne naar 'Kamers met aandacht’; een nieuwe woonoplossing voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar die een zorgorganisatie verlaten en niet thuis, maar ook nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen.

Bekijk onze resultaten van 2020!

Onze resultaten van 2020 staan online! Hier kunt u alles lezen over onze activiteiten, inspanningen en bijzondere projecten van het afgelopen jaar.

 

Dagelijks onderhoud vanaf 3 juni 2021 anders georganiseerd

Als een huurder een reparatie wilt laten uitvoeren in hun woning, kan men bij Trivire een reparatieverzoek indienen. Afhankelijk van de reparatie voert de onderhoudsdienst van Trivire zelf de reparatie uit of vragen wij een aannemer dit namens Trivire te doen. Per 3 juni 2021 verandert hier iets in. In artikel leest u hier meer over.

Aangepaste openingstijden

Op de volgende dagen is ons kantoor gesloten. Woensdag 5 mei 2021 Donderdag 13 mei 2021 Vrijdag 14 mei 2021 Maandag 24 mei 2021 Voor spoedreparaties kunt u buiten deze aangepaste openingstijden contact opnemen...

Trivire tekent overeenkomst Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Deze week hebben Trivire, Elk Zwijndrecht BV, De Goede Vastgoedonderhoud en Roza VGO Zuid (voorheen VLD Vastgoedonderhoud) gezamenlijk getekend voor het uitvoeren van onderhoudsprojecten die op de manier van Resultaatgericht Samenwerken worden uitgevoerd. 

Trivire en Van Wijnen geven startsein voor grote renovatie 198 woningen Blaauwweg te Dordrecht

Op donderdag 25 februari 2021 ondertekenden Tinka van Rood, bestuurder bij Trivire en Martin de Jong, vestigingsdirecteur bij Van Wijnen de samenwerkingsovereenkomst voor de renovatie van 198 woningen aan de Blaauwweg in de wijk Sterrenburg in Dordrecht. Op locatie, maar uiteraard helemaal coronaproof. Met deze ondertekening geven Trivire en Van Wijnen niet alleen het startsein voor de grootschalige renovatie van de woningen. Ook leveren zij hiermee gezamenlijk een mooie bijdrage aan de energietransitie.