Nieuwsoverzicht

Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op onze website. Over onze organisatie, bijzondere projecten die we mogen realiseren al dan niet met onze maatschappelijke partners en  belangrijke huurderszaken. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Bekijkt u dan regelmatig onze website of schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Met Trivire aan de stroopwafeltafel

Het klinkt als een titel van een Suske en Wiske stripboek maar niets is minder waar: Trivire trekt met de stroopwafeltafel de wijk in. De stroopwafeltafel is een initiatief bedacht vanuit de behoefte om weer meer in contact te komen met onze huurders. 

Trivire wint publieksprijs Dordtse Puienprijs

Dinsdag 17 mei 2022 reikte de Vereniging Oud-Dordrecht voor de derde keer de Dordtse Puienprijs uit aan eigenaren van de meest geslaagde gevelrestauratie van de afgelopen twee jaar. In de categorie ‘woonhuis’ won de renovatie van de Torenstraat 6-66 van Trivire de prijs van het publiek.

Transformatie Patersweg Oud Krispijn in Dordrecht klaar

Na drie jaar bouwen is de herontwikkeling van de Patersweg in Oud Krispijn Dordrecht klaar. Afgelopen anderhalf jaar realiseerden Trivire en Trebbe 30 appartementen en 18 eengezinswoningen   voor de sociale huur. Eerder ontwikkelde en realiseerde Trebbe al 89 woningen voor de koop en 38 woningen voor de middenhuur. Om de oplevering officieel te bekrachtigen organiseerden Trivire en Trebbe op woensdag 18 mei 2022 een speciale kennismakingsmiddag voor de buurt.

In 2022 rookmelders in alle woningen van Trivire

Bij Trivire vinden we het belangrijk dat u in een veilige woning woont. Om die reden gaan we in 2022 in al onze woningen rookmelders aanbrengen. Bent u huurder bij Trivire? Lees dan in dit bericht wat dit voor u betekent!

Update 3: aanval op systeem Trivire

Sinds 11 mei 2022 is het weer mogelijk voor onze huurders om huurzaken online te regelen op onze website. Zoals het melden van een reparatieverzoek of het opzeggen van de huur. Alleen inloggen bij Mijn Trivire is nog niet mogelijk.

Huurprijsaanpassing 2022

Deze week valt bij u de brief rondom de jaarlijkse huurprijsaanpassing weer op de mat. Graag vertellen wij u wat dit jaar onze overwegingen zijn geweest rondom de huurprijsaanpassing en u vindt op onze website de nodige aanvullende informatie.

Update 2: aanval op systeem Trivire

Begin april 2022 lieten we weten dat we te maken hebben gehad met een digitale aanval op het systeem van Trivire. Dit was een aanval op het systeem van de ICT-dienstverlener waar wij onze systemen hebben ondergebracht. U leest hier de laatste stand van zaken en wat dit voor u betekent.

Heeft u een laag inkomen? Vraag energietoeslag aan!

De prijzen van energie zijn de laatste maanden hard gestegen. Hierdoor zijn veel huishoudens meer kwijt aan de energierekening. Het Rijk verlaagt daarom in 2022 voor iedereen de energiebelasting. Huishoudens met een...