fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

U mag zelf dingen veranderen aan uw huurwoning. U moet er wél vooraf toestemming voor vragen. In onze folder Zelf klussen in uw huurwoning vindt u de eisen die wij aan veranderingen stellen. Ook hebben we regels bij het plaatsen van schotelantennes, zonneschermen en screens.

Laminaat

De meeste vragen over zelf klussen gaan over laminaat. Voor een laminaatvloer hoeft u geen toestemming te vragen. Wel is een goede, geluiddempende ondervloer vereist. 

 

 

Een verandering aanvragen

Met het aanvraagformulier voor zelf aangebrachte veranderingen kunt u toestemming vragen iets te veranderen aan uw woning. Trivire beoordeelt uw aanvraag en laat u schriftelijk weten of die akkoord is. En wij vragen u een verklaring te ondertekenen. Daarmee gaat u akkoord met onze regels.

Daarna kunt u de verandering (laten) uitvoeren. Bij ingrijpende veranderingen vragen wij u om te melden wanneer u klaar bent. Wij komen dan controleren of de verandering aan onze eisen voldoet.

Als u gaat verhuizen

Elke huurder moet de huurwoning in goede staat achterlaten. Dus als u bijvoorbeeld een nieuwe keuken heeft geplaatst en u neemt die mee naar uw nieuwe woning, dan moet u een keuken terugplaatsen die aan de eisen van Trivire voldoet.

Veranderingen waarvoor u definitief toestemming heeft gekregen, mogen blijven zitten als u verhuist. Ze moeten wel goed onderhouden zijn. Daarvoor bent u zelf verantwoordelijk. Veranderingen waarvoor u tijdelijk toestemming heeft gekregen, moet u ongedaan maken als u verhuist. De verandering mag alléén blijven zitten, als de nieuwe huurder de verandering accepteert en ervoor tekent.

Meer weten?

Meer informatie over de regels rond zelf aangebrachte veranderingen vindt u in de folder Zelf klussen in uw huurwoning. U kunt ook contact opnemen met een van onze opzichters via 078 633 16 00.