fileadmin/user_upload/Achtergrond_foto/HR20170920_Safari_Dordrecht_VM_5108WEB.jpg

Contact en routebeschrijving

Bezoekadres: Callistolaan 2, 3318 JA  Dordrecht
Postadres: Postbus 8008, 3301 CA Dordrecht
Telefoonnummer: 078 633 16 00
Faxnummer: 078 633 16 99
Email: wonen@trivire.nl
Website: www.trivire.nl

Pers

Bent u van de pers en heeft u vragen? Neem dan contact op met communicatieadviseur Daphne de Borst via telefoonnummer 06 53 25 32 78.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur

Woensdag en vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur

Reparatielijn 078 633 16 33

Tijdens onze openingstijden kunt u reparatieverzoeken en storingen melden via onze reparatielijn en via het online formulier op deze pagina. Spoedeisende reparaties kunt u 's avonds, in de weekenden en tijdens feestdagen ook via dit nummer melden.

Online formulieren

Hier vindt u ook alle online formulieren waarmee u zaken online kunt regelen of aanvragen.

Spreekuren wijksteunpunten Trivire

De spreektijden in uw wijk vindt u bij Wijken. Klikt u op uw wijk en onder het tabblad ‘Contact’ vindt u wat u zoekt.

Routebeschrijving auto

Komt u vanuit de richting Gorinchem/Ridderkerk over de A15, volgt u dan de borden Dordrecht. U neemt afslag 23 en volgt de N3 tot het bord Wijk 8. U neemt deze afslag en gaat onderaan links. Na honderd meter ziet u Trivire aan uw linkerhand liggen. Neem de rotonde driekwart (Kometenlaan) en ga de eerste afslag naar links.

Komt u vanuit de richting Rotterdam/Breda over de A16, volgt u dan de borden Dordrecht. U neemt afslag 20 en volgt de N3 tot het bord Wijk 8. U neemt deze afslag en gaat onderaan rechts. Na honderd meter ziet u Trivire aan uw linkerhand liggen. Neem de rotonde driekwart (Kometenlaan) en ga de eerste afslag naar links.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Dordrecht neemt u de stadsbus, lijn 7 richting Sterrenburg, uitstappen op de Kometenlaan.

Routebeschrijving lopend vanaf Station Dordrecht Zuid (ongeveer 10 minuten lopen)

Komend uit het station gaat u onderaan de trap rechtsaf (komend vanuit de richting Rotterdam loopt u dan eerst nog door de tunnel) langs de fietsenstalling. U blijft rechtdoor lopen en komt dan vanzelf in de Oberonlaan. Aan het eind gaat u bij de garageboxen rechtsaf. Dit is nog steeds de Oberonlaan die u tot het eind volgt. Aan het eind gaat u rechtsaf de Saturnuslaan in. Volg deze tot het eind en ga dan over de brug rechtdoor de Planetenlaan in. Na ongeveer 300 meter gaat u rechtsaf de Callistolaan in en meteen weer linksaf. Aan het einde van deze straat vindt u de ingang van Trivire.