Appartementen Anna Paulownastraat eind 2023 geadverteerd

Het is zover! De nieuwe (galerij)appartementen aan de Anna Paulownastraat in Dordrecht worden eind december 2023 geadverteerd. 

In het kort

De nieuwbouw appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Er zijn twee typen appartementen:

  • Driekamerappartementen met een woonoppervlak tussen de 50 m2 en 52 m2 met een netto huurprijs van € 647,-.
  • Vierkamerappartementen met een woonoppervlak van 71 m2 met een netto huurprijs van € 693,-.

Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift. De appartementen hebben een inpandige bergruimte en een mooi balkon. Op de begane grond is een gemeenschappelijke bergruimte voor fietsen en scootmobielen.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aangelegd rondom de appartementen. De Charlotte de Bourbonstraat is door gemeente Dordrecht ingericht als een zogenaamde ‘groene zone’. Dit betekent dat het een autoloze zone is: hier mag u niet inrijden en u kunt hier niet parkeren.

Duurzaam en betaalbaar

De appartementen zijn aangesloten op het warmtenet van HVC en hebben vloerverwarming. Ze zijn hiermee volledig van het gas af en duurzaam. De appartementen hebben een hoog wooncomfort en de energielasten zijn betaalbaar.

Heeft u interesse?

Op 28 december 2023 worden de appartementen via de website van Woonkeus Drechtsteden (woonkeus.mijndak.nl) geadverteerd. Volgens de planning worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd.

Meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Aydin of mevrouw K. M’Rabet van Trivire via het Klant Contact Centrum van Trivire, telefoonnummer 078 633 16 00. Zij zijn beiden op alle werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur.