Binnenkort te huur: 14 nieuwbouw eengezinswoningen De Straatjes in Hendrik Ido Ambacht!

Op dit moment bouwt Trivire in de wijk Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht 14 prachtige, moderne eengezinswoningen binnen het project ‘De Straatjes’. De bouw van de 14 eengezinswoningen ronden we in de herfst van 2022 af en naar verwachting adverteren we de woningen in november 2022 op Woonkeus.

De overige woningen binnen het project ‘De Straatjes’ zijn van andere bouwers. Naar verwachting is de afronding van de bouw van deze woningen in het eerste kwartaal van 2023.

In het kort

Alle eengezinswoningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. Ook beschikken ze over een ruime tuin. De woningen zijn volledig van het gas af. Koken is elektrisch. Op de begane grond en eerste verdieping is vloerverwarming aanwezig. De 14 woningen zijn verdeeld over drie woonblokken.

Duurzaam en betaalbaar

De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en worden voorzien van hoogwaardige isolatie en HR++- glas wat zorgt voor een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten. De netto huur is € 678,- per maand en de servicekosten zijn € 6,25 per maand.

Heeft u interesse?

Dan kunt u naar verwachting in de week van 19 december 2022 reageren op de woningen via Woonkeus. De advertentie staat gedurende één week online om te reageren.