Hoge energieprijzen: wat nu?

We hebben er allemaal mee te maken: de steeds hogere energieprijzen. Of iemand nu veel of weinig verdient, we betalen allemaal meer voor onze energie.

Voor veel huishoudens betekent dit dat ze het financieel moeilijk hebben. Daar maken we ons bij Trivire zorgen over. Trivire kan de hogere energierekening niet oplossen. Maar we kunnen wel een aantal zaken met en voor onze huurders doen.

Alle informatie op een rij

Daarom hebben we het boekje Energiearmoede gemaakt en verspreid onder onze huurders. Hierin geven we zo  veel mogelijk informatie. Denk bijvoorbeeld aan wat u zelf kunt doen om energie te besparen, waar u hulp kunt krijgen en wat de overheid doet.

Douchecoach

Naast dit energieboekje hebben onze huurders ook een Douchecoach in de vorm van een zandlopertje van ons ontvangen. Want als iedereen in Nederland één minuut eerder onder de douche vandaan stapt, besparen we jaarlijks 28 miljard liter water. Vijf minuten douchen is voldoende om u volledig op te frissen. En de Douchecoach helpt daarbij. In vijf minuten is het zand door de loper gelopen en is het tijd om de kraan weer uit te zetten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de energielasten minder worden! 

Download het boekje Energiearmoede hier.