Kom jij met ons kennismaken op 10 maart aanstaande?

Bij Trivire zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega’s met een frisse blik. Ben jij nieuwsgierig naar wat Trivire voor jou kan betekenen? Dan nodigen we je graag uit om donderdag 10 maart 2022 een kijkje te nemen in onze keuken.. Ook als je geen ervaring hebt in de corporatiewereld ben je van harte welkom!

Wat kun je verwachten?

We vertellen je graag meer over wat een woningcorporatie doet, welke functies we hebben en hoe Trivire is als werkgever. We doen dit graag op een informele manier, want we leren elkaar graag kennen zoals we op de werkvloer zijn! Dus laat vooral ook de nette pakken en mantelpakjes thuis als je deze niet dagelijks aan hebt, dan doen wij dat ook! Ben jij benieuwd of we bij elkaar passen? Dan willen we je vragen om je via dit formulier aan te melden. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen..

Vacatures en speeddaten

Op dit moment hebben we een aantal vacatures waar we nieuwe collega’s voor zoeken. Bekijk hier om welke functies het gaat. Deze vullen we de komende periode ook steeds aan. Heb je interesse in een beschikbare functie? Dan heb je de mogelijkheid om te speeddaten met een leidinggevende of directe collega. Is er sprake van een wederzijdse klik, dan nodigen we je graag uit voor een uitgebreide kennismaking. Opgeven voor een speeddate kan via dit formulier.

Hoe laat en waar?

Op donderdag 10 maart 2022 ben je tussen 16.00 en 18.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur welkom aan de Callistolaan 2 in Dordrecht. We vragen je voor zowel de open inloop als voor het speeddaten op te geven, zodat we ons voor kunnen bereiden op je komst.

Zien we je dan?!