Maak kennis met de energiecoaches van HVC

Wist u dat HVC ook energiecoaches in dienst heeft? Afgelopen week spraken we een van deze coaches. In dit bericht vertellen we wat de energiecoaches precies doen en of ze iets voor u kunnen betekenen.

Maar eerst, wat is HVC?

Trivire werkt al even samen met HVC. Dit bedrijf staat bekend om afvalinzameling en recycling, maar ze doen meer! Ze produceren en leveren ook duurzame energie. Deze energie komt via het warmtenet bij een deel van onze huurders terecht. Misschien wel bij u.

De energiecoach

Ook bij HVC merken ze dat de prijzen hard zijn gestegen. In het najaar van 2022 ontvingen zij dan ook steeds meer meldingen van klanten die zich zorgen maakten. Om deze mensen te helpen heeft HVC energiecoaches in het leven geroepen.

Wat doet de energiecoach precies? En voor wie?

De energiecoach van HVC helpt klanten met het verlagen van hun verbruik. Het gaat om de klanten met een individuele installatie waarvan HVC het verbruik kan aflezen. Met die informatie selecteren ze de groep klanten met een hoog verbruik, met name boven het prijsplafond. Deze klanten kunnen met de huidige prijzen boven het prijsplafond namelijk voor hoge kosten komen te staan.

Met een persoonlijk gesprek én inzicht in het dagelijks warmteverbruik krijgt de energiecoach een duidelijk beeld van het verbruik van de klant. Met deze informatie kan de energiecoach gerichte tips en tricks geven.

Wat treft de energiecoach aan?

De energiecoach geeft aan dat ‘’klanten heel blij zijn dat we langskomen. Veel mensen zijn zich namelijk nog niet bewust dat hun stookgedrag kan leiden tot hoge kosten. Maar met een paar kleine tips en gedragsveranderingen kunnen mensen écht hun kosten verlagen.’’

Ook iets voor u?

In de laatste maanden van 2022 zijn de energiecoaches gestart met het benaderen van de klanten die veel verbruiken. Op dit moment worden ook steeds meer klanten benaderd met een gemiddeld verbruik.

Neemt u warmte af bij HVC en wilt u ook gebruik maken van de energiecoach? Bel dan naar de klantenservice (0800-0700, optie 2). Zij beoordelen of u ook in aanmerking komt voor een bezoek van de energiecoach.