Quiet Drechtsteden; geluk is meer dan geld

“We zijn pas vorig jaar begonnen in  Dordrecht en hebben al veel mooie matches kunnen maken en leuke reacties mogen ontvangen”, vertelt Tatjana Dekker, projectmanager bij Quiet Drechtsteden. Al sinds de start is ze nauw betrokken bij Quiet Drechtsteden, een platform om mensen te helpen in tijden waarin zij minder te besteden hebben. Het doel: het verzachten van de armoede, maar ook om members hun talenten te laten (her)ontdekken.

Het principe is eigenlijk heel simpel: via het digitale platform en de app krijgen zogenaamde members aanbiedingen van sponsoren. Sponsoren bieden members gratis producten en/of diensten aan. Uiteraard bepaalt een sponsor zelf wat hij/zij aanbiedt en de frequentie van de aanbieding.  Een sponsor kan ook specifieke aanbiedingen versturen, bijvoorbeeld gericht op een speciale doelgroep. Denk aan alleenstaanden of gezinnen met jonge kinderen.

“Nog niet zo lang geleden kregen we een berichtje van één van onze members waarin ze de sponsor en ons bedankte voor haar knipbeurt bij de kapper. Een knipbeurt eens in de zoveel tijd lijkt voor ons bijna vanzelfsprekend, maar voor deze dame was het al meer dan 12 jaar geleden dat zij haar haar bij de kapper kon laten knippen.”

Diversiteit in aanbiedingen en sponsoren  

Ook particulieren kunnen iets betekenen. Zo krijgen jarige members de meest mooie taarten gemaakt door  Uit de Keuken van Roos. "Roos is in het dagelijkse leven verpleegkundige, maar besteedt haar vrije tijd aan bakken en bloggen. En zo bakt ze de meeste prachtige taarten voor onze members, dat is toch tof?!”, vertelt Tatjana enthousiast.

Meer informatie of sponsor worden? Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen contact opnemen met Tatjana Dekker via:
Quiet Drechtsteden
Aardappelmarkt 19
3311 BA Dordrecht
06 13 06 47 27
drechtsteden@quiet.nl

© Campuur
© Campuur