Vier ons 10 jarig bestaan mee in ons vernieuwde kantoor!

Tien jaar geleden ontstond Trivire uit een fusie tussen Interstede en Progrez. Tijdens ons Open Huis - op zaterdag 12 oktober 2019 – vieren we graag samen met iedereen die wil ons 10-jarig bestaan en laten we zien hoe we ons hebben ingezet om 'Van betekenis te zijn voor mensen'.

Welkom in Callisto!

Naast het vieren van ons 10-jarig bestaan laten we u tijdens het Open Huis ook graag het resultaat van de verbouwing van ons kantoor zien. Voor de meeste bezoekers is het even zoeken: waar is de balie van Trivire? Die is er namelijk niet meer! Ons verbouwde kantoor is veranderd in een bedrijvenverzamelgebouw met de naam Callisto. Naast Trivire maken bijvoorbeeld ook het ASVZ en de Helpende Handen gebruik van Callisto. Callisto heeft een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een prachtig entree waar een gastvrouw u welkom heet.

Op zaterdag 12 oktober 2019 heten we u tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom aan Callistolaan 2. U kunt een rondleiding krijgen door Callisto, er is een tentoonstelling van de projecten die Trivire de afgelopen 10 jaar afgerond heeft en u heeft de mogelijkheid in gesprek te gaan met ons management. Uiteraard hebben we ook aan de kinderen gedacht en zorgen we dat de koffie klaar staat.

Komt u met de auto? Dan kunt u voor deze speciale gelegenheid gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de overkant bij het schoolgebouw aan de Eulerlaan.

Graag tot ziens op 12 oktober 2019!