Wij zijn er voor u!

Op dit moment is de coronacrisis nog in volle gang. En wij kunnen ons goed voorstellen dat dit ook voor u geen makkelijke tijd is. Wellicht heeft u zorg over uw gezond­heid of die van uw dierbaren. Ook kan de coronacrisis tot gevolg hebben dat u even niet meer weet hoe u de rekeningen moet betalen.

Op dit moment is de coronacrisis nog in volle gang. En wij kunnen ons goed voorstellen dat dit ook voor u geen makkelijke tijd is. Wellicht heeft u zorg over uw gezondheid of die van uw dierbaren. Ook kan de coronacrisis tot gevolg hebben dat u even niet meer weet hoe u de rekeningen moet betalen. Dat geldt misschien ook wel voor onze huurders als het gaat om het betalen van de huur aan ons. En dat kan veel onrust geven.

Om onze huurders tegemoet te komen, heeft Trivire al eerder besloten de jaarlijkse huurprijsaanpassing met een maand uit te stellen. Maar wij beseffen ons ook dat dit wellicht niet voldoende is. Daarom willen wij onze huurders laten weten dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de huurbetaling aan ons. Want juist nu zijn wij er voor hen!

Wij helpen graag

Bent u een huurder van Trivire en maakt u zich vanwege corona zorgen over de huurbetaling? Schroom dan niet en neemt u vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers kijken graag samen met u hoe wij u kunnen helpen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

 

Onze medewerkers zitten op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur voor u klaar achter de telefoon. Zij zijn te bereiken via telefoon nummer 078 633 16 00. Ook kunt u een contactformulier invullen op onze website of mailen naar wonen@trivire.nl. Met elkaar komen we er vast en zeker uit!