Garages/berging/parkeerplaatsen e.d.

In welke omgeving zoekt u een berging, bergkast, parkeerplaats, garage, carport of stortkokerruimte?

U kunt met dit formulier aangeven dat u interesse heeft in een garage, berging, bergkast, carport, stortkokerruimte of parkeervoorziening van Trivire. Zodra een voorziening beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet, nemen wij contact met u op.

Gerelateerde vragen

Kan het geregeld worden dat ik geen verzoeken via e-mail of sms ontvang om mee te doen aan onderzoeken die jullie uitvoeren?

Algemeen

Ja, dat kan. Als u ons uw gegevens mailt of telefonisch doorgeeft, kunnen wij in ons systeem registreren dat u niet wilt deelnemen aan onderzoeken.

Meer over dit onderwerp

Welke maatregelen treft Trivire met betrekking tot het coronavirus?

Algemeen

Voor uw en onze veiligheid houdt Trivire zich aan de maatregelen van het RIVM. Wij ontvangen huurders en externen alleen nog op afspraak. Telefonisch zijn wij wel gewoon bereikbaar via telefoonnummer 078 633 1600. Onze medewerkers schudden geen handen, houden anderhalve meter afstand en dragen een mondkapje tijdens huisbezoeken. Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers, op kantoor of tijdens een huisbezoek, dan verwachten wij dat u zich ook aan deze basisregels houdt. Heeft u verkoudheidsklachten of bent u in afwachting van een testuitslag, meld dit dan aan ons, zodat wij uw afspraak kunnen verzetten. Op deze manier blijven we allemaal veilig. 

Meer over dit onderwerp

Wat zijn de contactgegevens van Trivire?

Algemeen

De contactgegevens van Trivire kunt u snel en eenvoudig terugvinden op www.trivire.nl.

Het bezoekadres is: Callistolaan 2, 3318 JA Dordrecht

Wilt u schriftelijk contact met ons opnemen, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Voor vragen kunt u ons ook bellen van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 16:30 uur op telefoonnummer 078 633 16 00.

Meer over dit onderwerp