Budgetcoach: wat is dat?

Bij Trivire willen we mensen niet alleen een dak boven hun hoofd bieden. Ook vinden we het belangrijk om hen te ondersteunen bij wonen wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer de huurder het overzicht over zijn financiƫle situatie kwijt is. De huurder krijgt dan extra begeleiding van ons om weer grip te krijgen op zijn portemonnee. Dit doen wij door een budgetcoach in te zetten.

Wat doet een budgetcoach?

De budgetcoach geeft informatie, advies en begeleiding over de inkomsten en uitgaven van de huurder. Met als doel dat de financiƫle situatie van de huurder verbeterd, zodat hij prettig en passend in zijn woning kan blijven wonen. Nu en in de toekomst!

Gesprek tussen Trivire en de budgetcoach

Om een beter beeld te krijgen van wat een budgetcoach doet. Wat de samenwerking met de budgetcoach voor Trivire en de huurders betekent. En hoe dit wordt ervaren door huurders zelf, ging onze bestuurder Tinka van Rood samen met onze collega Edwin van Wijnen (financieel medewerker Wonen incasso) in gesprek met de budgetcoaches Lenny Kamsteeg en Cherry Mozesz. In onderstaande video kunt u dit mooie gesprek bekijken.