Bezoek aan Trivire altijd op afspraak

Soms heeft u een vraag waarover u graag even persoonlijk contact wilt hebben met één van onze medewerkers. U bent dan van harte welkom bij ons op kantoor aan de Callistolaan 2 te Dordrecht. Wel willen we u vragen om hier van tevoren altijd een afspraak voor te maken. Hieronder vertellen we graag waarom en hoe u dit kunt doen.

Waarom een afspraak?

Bij Trivire werken we hybride. Dit betekent dat onze medewerkers niet meer allemaal en altijd op kantoor werken. Voor een deel werken zij vanuit huis of vanuit een andere locatie. Daarnaast willen we ook graag weten wie ons wanneer komt bezoeken en wat de reden is van het bezoek. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het dus belangrijk dat u voorafgaand aan een bezoek aan ons kantoor eerst een afspraak maakt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de medewerker met de juiste kennis ook daadwerkelijk aanwezig is om u te woord te staan en de tijd neemt om u goed van dienst te zijn. Zonder afspraak kunnen we u helaas niet helpen. 

Afspraak maken

Heeft u een vraag? Of wilt u om een andere reden graag persoonlijk met ons in gesprek? Maakt u dan voordat u langskomt een afspraak. Dit doet u door te bellen met ons KlantContactCentrum via telefoonnummer 078 633 16 00.

Tot ziens bij ons op kantoor!