Binnenkort te huur: 30 nieuwbouw appartementen in Oud Krispijn!

Op dit moment wordt er in de wijk Oud Krispijn volop gebouwd aan 30 appartementen aan de zijstraten van de Patersweg in Dordrecht. De bouw van de eengezinswoningen in dit gebied is in de zomer van 2021 afgerond, waardoor een fijne, nieuwe buurt is ontstaan. Deze prachtige, moderne nieuwe appartementen worden in oktober 2021 geadverteerd op Woonkeus.

In het kort

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers, een eigen buitenruimte en zijn bereikbaar per lift. De woonkamer heeft een open keuken. Het appartementencomplex heeft 3 woonlagen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Duurzaam en betaalbaar

De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en worden voorzien van hoogwaardige isolatie en HR++- glas wat zorgt voor een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten.

De netto huur is € 633,00 per maand en de servicekosten zijn € 28,20 per maand voor de woningen op de begane grond en € 23,70 per maand voor de woningen op de 1e, 2e en 3e etage. Als de bouw volgens planning verloopt, krijgen de nieuwe huurders in december 2021 de sleutel van hun nieuwe woning.

Heeft u interesse?

Dan kunt u vanaf oktober 2021 reageren op de woningen via Woonkeus. Voorwaarde is dat uw gezamenlijke inkomen niet hoger is dan € 40.024,-.

Meer weten?

Heeft u vragen over de appartementen? Dan kunt u contact opnemen met Marco van der Leeden of Astrid Kleinschmidt van Trivire via telefoonnummer 078 633 16 00.