Binnenkort te huur: 67 eengezinswoningen en 47 appartementen

Op dit moment bouwt Trivire in de wijk Nieuw Krispijn in Dordrecht 67 nieuwbouw eengezinswoningen en 47 (galerij)appartementen. De woningen worden gebouwd aan de Charlotte de Bourbonstraat, Mariannestraat en Anna Paulownastraat. Met de komst van deze woningen ontstaat er weer een prachtige en fijne nieuwe buurt. De bouw van de woningen ronden we in het najaar van 2023 af en worden in verschillende fases opgeleverd. De verwachting is dat de woningen in augustus 2023 worden geadverteerd op Woonkeus.

In het kort

Van de eengezinswoningen hebben 18 woningen een woonoppervlakte van ongeveer 105 m2 en 49 woningen een woonoppervlakte van ongeveer 87m2. Alle eengezinswoningen hebben drie slaapkamers en een ruime tuin.

Het woongebouw op de Anna Paulouwnastraat bestaat uit 47 (galerij)appartementen verdeeld over drie woonlagen. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 70 m2, waarvan 4 appartementen worden uitgewerkt als mindervalide woning en 5 appartementen als levensloopbestendige woning. De appartementen hebben twee slaapkamers en een mooi balkon, waarvan drie appartementen worden opgeleverd met drie slaapkamers.

Ook realiseren we voldoende parkeerplaatsen binnen het plangebied. Alleen de Charlotte de Bourbonstraat wordt door de gemeente als groene zone ingericht, een zogenaamde autoloze zone. Dit houdt in dat u er niet in mag rijden en parkeren.

Duurzaam en betaalbaar

De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en worden voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn hiermee volledig van het gas af en klaar voor de toekomst. Dit zorgt voor een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten.

De huurprijzen van de eengezinswoningen variëren van € 808,- (prijspeil 2023) voor de eengezinswoningen van 105 m2 en € 693,- (prijspeil 2023) voor de eengezinswoningen van 87 m2. De appartementen worden aangeboden met een huurprijs vanaf € 647,- (prijspeil 2023).

Heeft u interesse?

Dan kunt u naar verwachting vanaf half augustus 2023 reageren op de eengezinswoningen via Woonkeus. De appartementen worden later geadverteerd. Volgens de planning worden de woningen in meerdere fases opgeleverd. De eerste woningen worden naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd.

Meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met Senay Aydin of Karima M’Rabet van Trivire via telefoonnummer 078 633 16 00. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.