Feestelijke afronding project P.J. Oudplein en Gerbrandyplein

Op woensdag 14 juli 2021 vierden we samen met de bewoners van het P.J. Oudplein en Gerbrandyplein in Zwijndrecht dat het verduurzamingsproject aan hun woongebouwen is afgerond. Met een mooie plant en energiebox bedankten we de bewoners voor hun geduld tijdens de uitvoering van de werkzaamheden binnen het project. Een project waar veel is gebeurd en waar we veel van hebben geleerd. Maar waar we vooral ook ontzettend trots zijn op het resultaat!  

Het project

In maart 2019 begonnen Trivire en Team EraFlats met de verduurzaming van 392 woningen in Zwijndrecht aan het P.J. Oudplein en Gerbrandyplein. De woningen zijn comfortabeler en energiezuiniger gemaakt. En het noodzakelijk onderhoud in en aan de woningen is ook meteen opgepakt. De woningen zijn hiermee weer helemaal klaar voor de toekomst!

De werkzaamheden zijn inmiddels helemaal afgerond en de bewoners kunnen nu gaan genieten van hun energiezuinige woning. De bewoners krijgen hiermee aanzienlijk lagere woonlasten, er is minder CO2-uitstoot en de omgeving is een fijnere plek om te wonen.

Feestelijke afsluiting

Om het resultaat met elkaar te vieren, deelden medewerkers van Trivire en Team EraFlats mooie planten en energieboxen uit. En de bewoners konden in hun eigen portiek een lekker bakje koffie en een gebakje halen en weer eens gezellig bijkletsen met hun buren. Het was een ontzettend leuke dag vol mooie gesprekken met bewoners. Via deze weg wensen we hen nogmaals veel woonplezier toe in hun vernieuwde (t)huis!