Lees alles over onze Koers op www.trivirevanbetekenis.nl

Bij Trivire zetten we ons dag in, dag uit in om van betekenis te zijn voor al onze bewoners. We zijn er dan ook voor iedereen die onze hulp nodig heeft bij wonen. De Koers is een document waarin staat beschreven wat belangrijk is voor Trivire en wat we in de komende jaren willen bereiken. Op onze nieuwe Koers-website www.trivirevanbetekenis.nl leest u hoe we dit doen.

Nieuws per Koersthema

Inmiddels heeft u onze eerste Koerskrant in de brievenbus ontvangen en binnenkort volgt de tweede. In deze krantjes vertellen wij meer over de Koers van Trivire en wat wij doen om de thema’s van onze Koers te realiseren. Wij vinden het belangrijk dat we u blijven vertellen of we waarmaken wat we in onze Koers beloven. Daarom hebben wij de Koers-website gemaakt.

Op onze Koers-website verzamelen we per Koersthema allerlei gerelateerde artikelen, cijfers, projecten en filmpjes zodat u in één oogopslag kunt zien wat wij als Trivire op deze thema’s betekenen. Ook kunt u op deze website nog eens nalezen wat onze Koers precies inhoudt.

Hoe komt u op de website

De Koers-website vervangt niet onze huidige website www.trivire.nl of de nieuwsberichten die wij hier plaatsen, maar is vooral een samenvatting van alles wat wij doen om onze Koers (praktisch) vorm te geven en te realiseren. We laten zien dat we doen wat we beloven, namelijk van betekenis zijn!

De website kunt u benaderen via de URL www.trivirevanbetekenis.nl maar ook via onze website www.trivire.nl. Daar vindt u in het menu Trivire - over Trivire ook een link naar onze nieuwe Koers-website.