Met Trivire aan de stroopwafeltafel

Het klinkt als een titel van een Suske en Wiske stripboek maar niets is minder waar: Trivire trekt met de stroopwafeltafel de wijk in. De stroopwafeltafel is een initiatief bedacht vanuit de behoefte om weer meer in contact te komen met onze huurders. Het idee is ontstaan in samenwerking met de bewonerscommissie Pruylenborg in Zwijndrecht. Door de coronapandemie was Trivire de afgelopen twee jaar iets minder zichtbaar in buurten en wijken. Onze huurders vinden het fijn om af en toe ‘live’ met een wijkregisseur en/of huismeester in gesprek te gaan. Andersom komen onze medewerkers ook graag met onze huurders in contact.

Wat houdt de stroopwafeltafel in?

Met onze stroopwafeltafel komen we naar de huurders toe, in recreatieruimte of centrale locaties in de wijk. Onze huurders hebben hierbij de mogelijkheid om medewerkers te ontmoeten om vragen te stellen, leuke ideeën te delen of gewoon samen te kletsen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met uiteraard een lekkere stroopwafel.

De eerste stroopwafeltafel

Op 3 mei vond de eerste stroopwafeltafel plaats in Pruylenborg Zwijndrecht. We hebben veel positieve reacties ontvangen en we hebben daarom besloten dat - zolang er behoefte is - Trivire dit tweemaandelijks gaat organiseren. Want hóe fijn is het om weer bij elkaar, zichtbaar en van betekenis te kunnen zijn voor onze huurders.

Wilt u in uw wijk of woongebouw ook een stroopwafeltafel? Neem dan contact op met uw wijkregisseur, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.