Woonkeus Drechtsteden heeft een nieuwe website

Woonkeus Drechtsteden heeft een nieuwe website. Gebruikt u de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor u herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app. De naam van de nieuwe website voor Woonkeus Drechtsteden wordt dan ook: woonkeus.mijndak.nl.

Wilt  u weten wat u van de nieuwe website kan verwachten? Lees dan vooral even verder.

Zoeken op kaart, meteen zien waar de woning staat

Een van de meest gevraagde functies op de oude website is een goede kaartweergave. Op de nieuwe website ziet u naast het woningaanbod direct een grote kaart met de locaties van de woningen. Klikt u  op een woning op de kaart? Dan ziet u in de woninglijst direct om welke woning het gaat.

Ingelogd blijven, direct uw persoonlijke woningaanbod zien

Op de nieuwe website kunt u ervoor kiezen om ingelogd te blijven. 95% van onze bezoekers op de oude website loggen direct in om naar het woningaanbod te gaan. Kiest u ervoor om ingelogd te blijven? Dan ziet u bij uw volgende bezoek aan de website meteen uw persoonlijke woningaanbod. Wel zo makkelijk!

Het aanbiedingsproces, stap voor stap zien wat er gebeurt

Als u heeft gereageerd op een woning ziet u op de oude website niet wat er verder gebeurt. U heeft geen idee waar u op wacht of wat u verder nog kunt doen. Dit is aangepast! Het hele aanbiedingsproces wordt nu stap voor stap beschreven. Hierdoor weet u beter hoe het er met de woning voor staat. U ziet bijvoorbeeld dat de documenten van de kandidaat voor u op de lijst nog worden gecontroleerd. Of dat u uw reactie om de woning te bekijken al hebt doorgegeven. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen wat er allemaal gebeurt met de woning.

Nieuw berichtencentrum, altijd op de hoogte van het laatste nieuws

In het berichtencentrum ziet u meteen of er een belangrijk bericht voor u is. Van nieuw aanbod dat voldoet aan uw wensen, tot een vraag of  hoe u uw  inkomen kunt aanpassen. U vindt het allemaal onder Berichten. Ook interessant nieuws uit de regio kunt u hier direct lezen. 

Uw profiel in een nieuw jasje

We hebben uw profiel flink onderhanden genomen! Uw profiel is nu een duidelijke en overzichtelijke pagina. Zo kunt u nog eenvoudiger uw gegevens aanpassen. Dan zorgen wij voor het woningaanbod dat bij u past.

Woonwensen? Gebruik de Woonwenswizard!

Heet u wensen waaraan uw nieuwe woning moet voldoen? Deze kunt u in 6 simpele stappen invullen. Hiervoor gebruikt u de Woonwenswizard. In uw woningaanbod ziet u dan direct of de woning past bij uw woonwensen. Dat noemen we woonwensmatch. Deze woonwensmatch ziet u achter elke woning als u bent ingelogd.

We hebben uw woningaanbod automatisch gesorteerd op Match met je wensen. De woningen die het beste bij uw woonwensen passen staan bovenaan. Wilt u  op iets anders sorteren? Bijvoorbeeld op prijs of hoe lang u nog heeft om te reageren? Klik dan op Match met je wensen. U kunt dan voor een andere sortering kiezen. En met het pijltje rechts kunt u het woningaanbod in de fijnste volgorde zetten. Zo maakt u uw woningaanbod nog persoonlijker.

Komt u er toch nog niet uit? Bekijk dan onze nieuwe informatie pagina!

Alle informatie op één overzichtelijke pagina. Met een zeer uitgebreide en slimme zoekbalk komt u heel eenvoudig bij het antwoord op uw vraag! Ook kunt u alle informatie terugvinden als u zoekt in de Onderwerpen. Heeft u liever persoonlijk contact? Onze contactgegevens vindt u terug onderaan de pagina Informatie