Aanval op systeem Trivire

We hebben gisteren gecommuniceerd over een grote storing binnen de systemen van Trivire. Inmiddels is gebleken dat dit het gevolg is van een aanval op het systeem van Trivire.

We weten nog niet precies wat de omvang en impact hiervan is. Dit wordt nog nader onderzocht. Wel is er direct actie ondernomen om de systemen en gegevens veilig te stellen.

Dit is mogelijk een datalek

In ons systeem hebben wij allerlei gegevens opgeslagen. We weten nog niet of deze gegevens (of delen ervan) zijn ingezien of opgeslagen. Mogelijk is hier sprake van een datalek. Uit voorzorg communiceren wij hierover en hebben wij alvast melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Alle huurders van Trivire ontvangen hierover ook een brief. Bekijk hier de inhoud van de huurdersbrief.

Aangepaste dienstverlening

Ons systeem is door deze aanval tijdelijk niet beschikbaar. Dit betekent dat wij onze dienstverlening hierop moeten aanpassen. Zo kunt u geen huurzaken online regelen, zijn wij alleen bereikbaar voor spoedsituaties en kunnen wij geen e-mail sturen en ontvangen. Excuses voor het eventuele ongemak en wij hopen op uw begrip.

 Wij vinden het vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren

Wij hebben helaas niet kunnen voorkomen dat dit is gebeurd. Wel hebben wij direct maatregelen genomen om de eventuele schade zo veel als mogelijk te beperken.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u uw zorgen delen? Neem gerust contact met ons op. Houd ook onze website in de gaten. Hier vindt u de laatste informatie en een overzicht met veel gestelde vragen over dit mogelijke datalek.