Betalingsproblemen, wat kan Trivire voor u betekenen?

Het leven is een stuk duurder geworden. Zowel de prijs voor boodschappen als de energieprijzen zijn in het afgelopen jaar flink gestegen. We kunnen ons voorstellen dat u hier ook last van heeft. In dit bericht leest u wat Trivire voor u kan betekenen.

Wat doet Trivire?

Heeft u betalingsproblemen of dreigt u een huurachterstand te krijgen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe vroeger we op de hoogte zijn, hoe beter we u kunnen helpen.

Betalingsregeling

Lukt het u op dit moment niet om de (volledige) huur te betalen? In dat geval kan een financieel consulent van Trivire een betalingsregeling met u afspreken. Met een betalingsregeling kunt u het nog niet betaalde bedrag later en in termijnen terug betalen.

Budgetcoach

Heeft u vaker betalingsproblemen? In overleg met Trivire kunt u gebruik maken van de budgetcoach. De budgetcoach helpt u bij het weer grip krijgen op uw portemonnee.

Doorverwijzen naar anderen die u kunnen helpen

Indien nodig kan de financieel consulent van Trivire u doorverwijzen naar andere organisaties die u misschien kunnen helpen. Ook kunnen we samen met u kijken naar andere financiële regelingen waar u voor in aanmerking komt.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze financieel consulenten via telefoonnummer 078 633 16 00. Zij staan u graag te woord!