Binnenkort te huur: 18 nieuwbouw eengezinswoningen in Oud Krispijn!

Op dit moment wordt er in de wijk Oud Krispijn volop gebouwd aan 18 eengezinswoningen aan de Meindert Hobbemastraat en Johannes Vermeerstraat in Dordrecht. Prachtige nieuwe woningen in een mooie wijk die vanaf 28 april 2021 verhuurd gaan worden via Woonkeus.

In het kort

De woningen hebben drie woonlagen en hebben een voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een houten berging. De ruime woonkamer op de begane grond heeft een open keuken. De badkamer en drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer. De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC. De netto huurprijs van de woningen is € 678,00 per maand en de servicekosten zijn € 6,25 per maand. Volgens planning worden de woningen half juli 2021 opgeleverd door Trivire aan de nieuwe huurders.

Heeft u interesse?

Dan kunt u vanaf 28 april 2021 reageren op de woningen via Woonkeus. Voorwaarden zijn dat uw huishouden uit minimaal 3 personen bestaat en uw gezamenlijke inkomen niet hoger is dan € 40.024. Voor deze woningen is de voorrangsregeling niet van toepassing. Heeft u een voorrangsregeling? Dan kunt u wel reageren op de woningen, maar uw voorrang telt niet mee in het toewijzen van deze woningen.  

Meer weten?

Heeft u vragen over de 18 eengezinswoningen? Dan kunt u contact opnemen met onze collega Natasja Korsmit. Zij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur via telefoonnummer 078 633 16 00.