De Werkendamse Verwarmingscentrale

Met de hoge energieprijzen is het belangrijk dat de verwarmingsinstallaties in uw huis goed werken. Slecht werkende installaties zijn als fietsen zonder ketting: het kost enorm veel energie en u komt geen meter vooruit. U leest hier wat onze onderhoudspartner (WVC) voor u kan betekenen.

De Werkendamse Verwarmingscentrale

Trivire werkt samen met onderhoudsbedrijf ‘De Werkendamse Verwarmingscentrale’ (WVC). De WVC installeert en onderhoudt de individuele cv-installaties en veel van de collectieve verwarmingsinstallaties.

Is er iets mis met een ketel? In veel gevallen krijgt de WVC zelf een signaal. Bijvoorbeeld in een flatgebouw. In veel gevallen gaat er dan een monteur langs en wordt de storing verholpen zonder dat de bewoners er last van hebben gehad.

Werkt uw installatie niet goed of is er sprake van een storing? Dan kunt u ook zelf contact opnemen met de Werkendamse Verwarmingscentrale. Indien nodig komt er een monteur bij u langs voor reparatie.

Wat doet de Werkendamse Verwarmingscentrale nog meer?

Per dag handelt de WVC ongeveer 25 storingen af voor huurders van Trivire. In sommige gevallen komt er ook een monteur langs. Maar bij een bezoek van een monteur gaat het niet alleen om het repareren van de installatie.

In overleg met u stelt de monteur uw installatie in op de eco-stand. In de eco-stand duurt het iets langer voordat uw radiatoren warm zijn, maar u verbruikt hierdoor minder gas. Op deze manier helpt uw installatie met het besparen van energie.

Met vragen over slim energieverbruik kunt u ook terecht bij de monteur van de Werkendamse Verwarmingscentrale. Zij helpen u graag en geven u tips.