Eengezinswoningen en appartementen Oudeland- Poelwijckstraat worden geadverteerd

Het is zover! De eengezinswoningen en de (galerij)appartementen aan de Oudelandstraat en de Poelwijckstraat in Dordrecht worden binnenkort geadverteerd.

In het kort

Eengezinswoningen

Van de eengezinswoningen hebben 11 woningen een vlizotrap naar de zolder en 12 woningen hebben een vaste trap naar de zolder. Er worden 20 eengezinswoningen aangeboden voor verhuur. Alle eengezinswoningen hebben drie slaapkamers, een open keuken en een tuin.

Appartementen

Het woongebouw op de Oudelandstraat bestaat uit 25 (galerij)appartementen verdeeld over drie woonlagen. Er worden 17 appartementen aangeboden voor verhuur.
Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift. De appartementen hebben twee slaapkamers, een open keuken, een inpandige bergruimte en een mooi balkon. Op de begane grond is een gemeenschappelijke bergruimte voor fietsen en scootmobielen.

Huurprijzen

De huurprijzen van de eengezinswoningen variëren van € 879,- (prijspeil 2024) voor de eengezinswoningen met de vaste trap naar de zolder en € 697,- (prijspeil 2024) voor de eengezinswoningen met de vlizotrap naar de zolder. De appartementen worden aangeboden met een huurprijs vanaf € 650,- (prijspeil 2024).

Duurzaam en betaalbaar

De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en worden voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn hiermee volledig van het gas af en klaar voor de toekomst. Dit zorgt voor een hoog wooncomfort en een lager energieverbruik.

Heeft u interesse?

Op 19 februari 2024 worden de eengezinswoningen en de appartementen via de website van Woonkeus (woonkeus.mijndak.nl) geadverteerd. Volgens de planning worden de eengezinswoningen en de appartementen in het eerste kwartaal van 2024 in meerdere fases opgeleverd.

Meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met S. Aydin of K. M’Rabet van Trivire via telefoonnummer 078 633 16 00. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.