Energie besparen met de SlimWonen App voor bewoners in Dordrecht

Met de hoge energieprijzen helpt het wanneer u precies weet, wat u per dag verbruikt en wat dat kost. Dan kunt u namelijk bepalen of u al voldoende bespaart of nog iets meer kunt doen om de energierekening te verlagen. Woont u in Dordrecht en heeft u een individuele CV-ketel? Dan heeft u als het goed is een brief ontvangen, waarin Trivire en de Gemeente Dordrecht u gratis de SlimWonen App aanbieden. Deze app laat u zien wat u per dag en uur verbruikt aan energie. In kWh (voor stroom) en m3 (voor gas), maar ook in euro's. Daarmee kunt u makkelijker en slimmer besparen. 

Download de App  

In de brief staat een persoonlijke Activatiecode. Deze is nodig om de SlimWonen App te gebruiken. Ook kunt u lezen hoe u de SlimWonen App installeert. Bent u de brief kwijt of heeft u hem niet ontvangen? Vraagt u dan een (nieuwe) activatiecode aan voor de App via: www.slimwonenapp.nl/aanvragen.  

Ik woon in Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht: krijg ik die App ook?

Iedere gemeente heeft een eigen pakket aan ondersteunende regelingen voor haar inwoners met betrekking tot de energiecrisis. Bij de gemeente Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht zit de SlimWonen App helaas niet in dit pakket. Vandaar dat bewoners in deze gemeenten geen brief van ons hebben ontvangen, waarin wij de SlimWonen App aanbieden. Wilt u weten welke regelingen uw gemeente wel biedt? En hoe u hiervoor in aanmerking komt? Kijkt u dan op onze website.

Vragen over de SlimWonen App?

Heeft u vragen over de SlimWonen App of lukt het installeren niet? Stuurt u dan een e-mail naar info@slimwonenapp.nl of bel van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur naar 070 783 05 07. De SlimWonen App helpt u graag verder!