Steffie: slim energie besparen in meer dan vijf talen

Dit jaar zijn de energieprijzen hard gestegen. Als gevolg van deze prijsstijging komen steeds meer mensen in de problemen. Ook onze huurders. Wij maken ons hier zorgen over. Daarom doen wij ons best om hen zo goed mogelijk te helpen!

Steffie helpt u!

Door slim om te gaan met uw woning kunt u de energiekosten zoveel mogelijk beperken. Dit helpt echt! Steffie.nl is een handige website waarop u alles leest over slim energie besparen. En omdat niet iedereen de Nederlandse taal beheerst, is de website beschikbaar in zes verschillende talen. Steffie helpt u verder. 

Toch problemen? Neem contact met ons op!

Krijgt u door de stijgende energielasten problemen met de huur betalen? Laat u ons dit dan weten! Samen met u denken we graag na over de beste manier om hier mee om te gaan.

Blijf op de hoogte!

Ook op onze website vindt u informatie over wat wij en onze partners voor u kunnen betekenen als het gaat om de stijgende energieprijzen. En we geven u tips en advies over wat u zelf kunt doen. De komende tijd blijven we u uitgebreid informeren op onze website en social media kanalen. Houdt u deze dus goed in de gaten.